Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Στην κορυφή ο Εθνικός Αρχίπολης!

Στην κορυφή ο Εθνικός Αρχίπολης!

0
ethnikos arxipolis2
Dodekanisos

Ο Εθνικός προσπέρασε τον Ποσειδώνα Καρπάθου! Η ομάδα της Αρχίπολης κέρδισε στο γήπεδο της στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής με 1 – 0 και πλέον μια αγωνιστική πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας έχει το πάνω χέρι για να τερματίσει στην 1η θέση του 1ου ομίλου. Οι γηπεδούχοι έδειξαν να θέλουν περισσότερη τη νίκη απ’ ότι ο αντίπαλος τους και κατάφεραν να την κατακτήσουν δίκαια. Ήταν καλύτεροι από τον Ποσειδώνα σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Είχαν περισσότερο πάθος και ζωντάνια. Ο Ποσειδώνας έκανε μια από τις χειρότερες φετινές του εμφανίσεις απέναντι σε έναν Εθνικό που ήταν ανώτερος και επέβαλλε τον ρυθμό του στον αγωνιστικό χώρο. Το μοναδικό γκολ σημείωσε στο 40’ ο Λυριστής με κοντινή κεφαλιά. Είχε προηγηθεί εκτέλεση κόρνερ του Μπαϊκτάρη και κεφαλιά του Μαρκόπουλου στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 45’ ο Μαρκόπουλος από θέση τετ α τετ πλάσαρε αλλά ο Μαργαρίτης κατάφερε να αποκρούσει και ο Εθνικός έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα του και να αποκτήσει το πολύ σημαντικό προβάδισμα.
Στο 68’ ο Μπαϊρακτάρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο αριστερό δοκάρι.
Στο 72’ ο Στεργιόπουλος μπήκε από τα αριστερά μέσα στην περιοχή και επιχείρησε το σουτ από καλό σημείο όμως ήταν χλιαρό και έτσι ο Μαργαρίτης δεν ανησύχησε ιδιαίτερα.
Στο 75’ ο Ποσειδώνας είχε την καλύτερη του στιγμή όταν ο Τσιαβέλης πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή αλλά άνοιξε πολύ το κοντρόλ με αποτέλεσμα να του φύγει πλάγια και η φάση να χαθεί.
Από τους γηπεδούχους ουδείς υστέρησε. Ξεχώρισαν όμως ιδιαίτερα οι Μπαϊρακτάρης, Διακίδης και Μπεγκάσι. Προσπάθησαν από τον Ποσειδώνα οι Κούτολος, Χατζημανώλης και Μικροπαντρεμένος.
Το παιχνίδι διαιτήετυσε ο Γιαννουκάς (Στεφανάκης, Τσιγάρας)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΘΝΙΚΟΣ: Χατζηνικόλας, Πάλλας, Στεργιόπουλος (75’ Κουφαλάκης), Γιαννιού (65’ λ.τ. Κρεκούκιας), Τσακίρης, Λυριστής (82’ λ.τ. Αλευρόπουλος), Μαρκόπουλος, Μπαϊρακτάρης, Μπεκάσι, Παπανθύμου, Διακίδης
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Μαργαρίτης, Μικροπαντρεμένος (82’ Χριστοδούλου), Φουντής (65’ Παπαχριστοδούλου), Κούτολο, Χατζημανώλης, Νασόπουλος, Μαντινάος, Τσιαβέλης, Σπανός, Πανάρετος (70’ Μαντικός), Λούσιο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments