Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Στην Γιορτή Μελιού και Παραδοσιακών Προϊόντων Καλύμνου ο αντιπεριφερειάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης

Στην Γιορτή Μελιού και Παραδοσιακών Προϊόντων Καλύμνου ο αντιπεριφερειάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης

0
Dodekanisos

H Γιορτή Μελιού και παραδοσιακών προϊόντων που συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με τους μελισσοκόμους της Καλύμνου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 στην Κάλυμνο.

Ό κόσμος που παρευρέθηκε είχε την ευκαιρία να απολαύσει τους εξαιρετικούς λουκουμάδες με μέλι που πρόσφεραν ο συνεταιρισμός Μελισσοκόμων «Ο Θυμαρίτης» αλλά και το θέαμα που πρόσφεραν τα χορευτικά συγκροτήματα που έλαβαν μέρος.

Η Γιορτή Μελιού και Παραδοσιακών Προϊόντων έχει γίνει πλέον θεσμός για την Κάλυμνο.

Οι παραγωγοί είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν τα προϊόντα τους ενώ ευχαρίστησαν μέσω του προέδρου τους Γιάννη Γαβαλά, τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο αλλά και τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα και Γαστρονομίας Φιλήμονα Ζαννετίδη, για τις ευκαιρίες που δίνει η ΠΝΑΙ στους παραγωγούς, να προβάλουν, να αναδείξουν και να προωθήσουν τα προϊόντα τους στις αγορές.

Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Ζαννετίδης που παρευρέθηκε στη Κάλυμνο είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους παραγωγικούς φορείς του νησιού και να συνομιλήσει μαζί τους αλλά και με τον Δήμαρχο Γιάννη Γαλουζή για θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της Καλύμνου.

Μετά το πέρας της επίσκεψης στο νησί ο αντιπεριφερειάρχης Φιλημονας Ζαννετιδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η καλή σχέση και συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τους παραγωγικούς φορείς των νησιών μας έχει αποτέλεσμα για την πρόοδο, την ανάπτυξη αλλά και τη διατήρηση και σύσφιξη της κοινωνικής συνοχής. Η ενδυνάμωση της προσπάθειας οργάνωσης των παραγωγών μας και των δικαιωμάτων τους στην ενημέρωση, η στην εκπαίδευση και στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους αποτελεί υποχρέωση δική μας και όσων έχουν αρμοδιότητα απόδοσης δράσεων και ευκαιριών».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments