Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Στην γειτονιά των αγγέλων…

Στην γειτονιά των αγγέλων…

0
penthos
Dodekanisos

Άλλο ένα παλικάρι έχασε στην ζωή του στην άσφαλτο. Πρόκειται για τον 19χρονο Δημήτρη Μητσόπουλο ο οποίος έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στην πόλη της Ρόδου. Ο νεαρός που είχε περάσει στο παρελθόν από την Εφηβική ομάδα της Ρόδου, ήταν φοιτητής στην Πάτρα και ήρθε στη Ρόδο για να γιορτάσει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με την οικογένεια του. Δυστυχώς ο χάρος του επεφύλασσε άσχημο παιχνίδι. Θείος του ήταν ο πρώην προπονητής του Απόλλωνα Καλυθιών Δημήτρης Δογιάμας. Η Ρόδος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα ακόλουθα:
«Η οικογένεια του ΑΣ Ρόδος είναι συγκλονισμένη από την αναπάντεχη είδηση του θανάτου του Δημήτρη Μητσόπουλου επί σειρά ετών αθλητή του συλλόγου στα παιδικοεφηβικά. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα στον σκεπάσει». Ο Απόλλων Καλυθιών επίσης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:
«Η οικογένεια του Α.Σ. Απόλλων Καλυθιών συμπαραστέκεται στον πόνο του πρώην προπονητή της ομάδας Δημήτρη Δογιάμα μετά το ξαφνικό χαμό του ανιψιού του. Εκφράζουμε με τον τρόπο αυτό στο Δημήτρη και στην οικογένεια του τα θερμά μας συλλυπητήρια.»
Συλλυπητήρια στην οικογένεια και από το www.news12.gr.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments