Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Στην Ελλάδα του 2021 αν δεν έχεις πολιτικό μέσο καίγεσαι από την...

Στην Ελλάδα του 2021 αν δεν έχεις πολιτικό μέσο καίγεσαι από την φωτιά!

1
Φωτογραφία: news247.gr
Dodekanisos

Ο πρόεδρος της κοινότητας Χώρας Γορτυνίας, Δημήτρης Δημητρακόπουλος ζήτησε βοήθεια πυροσβεστικού οχήματος. Η απάντηση που πήρε ήταν αν διαθέτει πολιτικό μέσο, για να εξυπηρετηθεί το αίτημα του. 

Απίστευτο και όμως… ελληνικό! Την ίδια στιγμή που η Ελλάδα βρίσκεται σε πύρινο κλοιό από τις φονικές πυρκαγιές, για να έρθει βοήθεια πρέπει να διαθέτεις πολιτικό μέσο! Συγκεκριμένα ο κ. Δημήτρης Δημητρακόπουλος τηλεφώνησε στον Ταξίαρχο από την Τρίπολη, ώστε να ζητήσει ένα πυροσβεστικό όχημα. Καθότι οι φωτιές απειλούσαν την Γορτυνία, δηλαδή το σπίτι και την περιοχή του. Η απάντηση που πήρε ήταν άκρως… ελληνική. «Υπάρχει πολιτικό μέσο κύριε;». Η βοήθεια δεν ήρθε ποτέ και ο κ. Δημητρακόπουλος σε κακή ψυχολογική κατάσταση και όντας βαριά φορτισμένος γνωστοποίησε το περιστατικό μιλώντας στην κάμερα του arcadiasport. 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kranosgr, ο ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. που φέρεται να ζήτησε πολιτικό μέσο τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

«Σχετικά με περιστατικό στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται ανώτερος Αξιωματικός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου και αναπαράγεται σε ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοινώνεται ότι, διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ παράλληλα με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ο εν λόγω Αξιωματικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα».

Στην Ελλάδα του 2021 αν οι πολίτες δεν διαθέτουν πολιτικά ρουσφέτια -δυστυχώς- καίγονται από την φωτιά. Βέβαια μόνο 600.000 στρέμματα έκαψαν στο πέρασμα τους οι φονικές φωτιές. Μικρό κακό το θεωρεί το κράτος. Επιτρέψτε μου να αναρωτιέμαι ένα πράγμα. Η αδικαιολόγητη αφωνία της κυβέρνησης για πόσο θα κρατήσει ακόμα…;

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] ανασκεύασε πως ο Ταξίαρχος Τρίπολης της ΕΛΑΣ ζήτησε «πολιτικό μέσο», για να στείλει πυροσβεστικά στις […]