Αρχική Αθλητικά νέα Στην έκτη θέση η Άννα Κορακάκη στα 25μ. σπορ πιστόλι

Στην έκτη θέση η Άννα Κορακάκη στα 25μ. σπορ πιστόλι

0
Dodekanisos

Η Άννα Κορακάκη κατέλαβε την έκτη θέση στον τελικό των 25μ. στο σπορ πιστόλι, ολοκληρώνοντας την παρουσία της στο Τόκιο.

Με άδοξο τρόπο ολοκληρώθηκε η παρουσία της Άννας Κορακάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέλαβε την έκτη θέση στα 25μ. σπορ πιστόλι στο άθλημα της σκοποβολής. 

Παρόλα αυτά η Άννα Κορακάκη μπορεί να μην κατέκτησε κάποιο μετάλλιο σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Όμως μετά από δύο παρουσίες μετρά δύο μετάλλια (ένα χρυσό και ένα χάλκινο που κατέκτησε στο Ρίο) και δύο τελικούς. Κανείς δεν μπορεί να της προσάψει το παραμικρό. Είναι μόλις 25 ετών και έχει όλο το μέλλον μπροστά της. Ουσιαστικά έκανε ότι καλύτερο μπορούσε και μόνο υπερηφάνεια μπορούμε να αισθανόμαστε. 

Το χρυσό μετάλλιο -και μάλιστα- με Ολυμπιακό ρεκόρ κατέκτησε στο μπαράζ (4-1) η Βιταλίνα Μπατσαρασκίνα (Ρωσία-38β.), η οποία είχε θριαμβεύσει και στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι. Το ασημένιο επίσης με Ολυμπιακό ρεκόρ η Κιμ Μιν-τζουνγκ (Ν. Κορέα38β.). Τέλος το χάλκινο μετάλλιο κέρδισε η Σιάο Τζιαρουασουάν (Κίνα-29β.).

Η τελική κατάταξη:

  1. Βιταλίνα Μπατσαρασκίνα (Ρωσία) 38β.
  2. Κιμ Μιν-τζουνγκ (Ν. Κορέα) 38β.
  3. Σιάο Τζιαρουασουάν (Κίνα) 29β.
  4. Αντουανέτα Μπόνεβα (Βουλγαρία) 28β.
  5. Γου Τσα Γινγκ (Κινεζική Ταϊπέι) 23β.
  6. Άννα Κορακάκη (ΕΛΛΑΔΑ) 18β.
  7. Ντορίν Βένεκαμπ (Γερμανία) 14β.
  8. Τσια Τσεν Τιεν (Κινεζική Ταϊπέι) 10β.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments