Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Στην Εκτελεστική Επιτροπή της AIPS Europe ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ

Στην Εκτελεστική Επιτροπή της AIPS Europe ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ

0
Dodekanisos

Στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αθλητικών Συντακτών (AIPS Europe) εκλέχθηκε σήμερα (10/5) ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) Σωτήρης Τριανταφύλλου, με 31 ψήφους στις 33 χώρες, που ψήφισαν, στη Γενική Συνέλευση της AIPS Europe, που πραγματοποιήθηκε στη Σεούλ.

Εκτός του προέδρου του ΠΣΑΤ, στη νέα Εκτελεστική Επιτροπή εκλέχτηκε και ο συνάδελφος, Μιχάλης Γαβριηλίδης από την Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ). Νέος  πρόεδρος της AIPS Europe θα είναι ο μέχρι τώρα Γενικός Γραμματέας της, Τσαρλς Καμενζούλι.

Ο Γιάννης Δάρας μετά από δύο πετυχημένες θητείες στη θέση του Προέδρου της AIPS Europe θα είναι πλέον υποψήφιος για τη θέση του αντιπροέδρου της Παγκόσμιας Ένωσης Αθλητικών Συντακτών (AIPS), στη Γενική Συνέλευση της που ξεκίνησε σήμερα στη Σεούλ και θα συνεχισθεί αύριο (11/5) και μεθαύριο (12/5) με τις εκλογές για τη νέα εκτελεστική επιτροπή τη AIPS στην πόλη Πιονγκτσάνγκ της Νοτίου Κορέας, η οποία θα φιλοξενήσει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018.

Η σύνθεση της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής της AIPS Europe που προέκυψε από τις σημερινές αρχαιρεσίες, έχει ως εξής: Πρόεδρος: Τσαρλς Καμενζούλι (Μάλτα), Γενικός Γραμματέας: Πρέντραγκ Μιλίνκοβιτς (Σερβία), Ταμίας: Μουράτ Ακτσά (Τουρκία), Μέλη: Λεβ Ροσοσίκ (Ρωσία), Ναστάσια Μαρινίνα (Λευκορωσία), Σωτήρης Τριανταφύλλου (Ελλάδα), Τζιανφράνκο Κόπολα (Ιταλία), Γκεόργκι Σόλοζι (Ουγγαρία), Μίκαελ Σκιούν (Αυστρία), Μιχάλης Γαβρηιλίδης (Κύπρος), Μάρκ Βέντουλα (Γαλλία) και Ντουμίτρου Γκράουρ (Ρουμανία).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments