Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Στην εκπνοή ο Απόλλωνας!

Στην εκπνοή ο Απόλλωνας!

0
empona apollon
Dodekanisos

Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Απόλλωνας Καλυθιών μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Αναγέννηση Εμπωνας και φύγει νικητής από τη Σάλακο με 2-1.
Τη μερίδα του λέοντος είχαν καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές του Χρυσόστομου Χάσταλη, έχοντας την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Αντίθετα οι Μπονιάτες έπαιζαν αμυντικά και προσπαθούσαν να χτυπήσουν στις κόντρα επιθέσεις.
Το σκορ άνοιξε ο Ταντίκης που στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα έκανε το 1-0 κατά της ομάδας πετυχαίνοντας αυτογκόλ. Στο 22΄ ο Κούρτι πήρε το ριμπάουντ μετά από σουτ του Μαυρομούστακου και από κοντά έκανε το 1-1. Το νικητήριο τέρμα σημείωσε ο Σαπαλίδης στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων χαρίζοντας το πολυτιμο τρίποντο στην ομάδα του. Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι τελειώσαν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής τους Πεζουβανάκη στο 65΄.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Σπάρταλης Τσέτσος και Σταυρούλιας.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ε.: Φλοσκάκης, Γιασιράνης Ν., Πεζουβανάκης, Γιαννακόπουλος, Λογοθέτης, Χατζηγιαννάκης, Σφυράκης Λ., Κρομμύδας, Φλοσκάκης Π. (60’ Γιασιράνης Γ.), Σακαρέλης, Κωνσταντάκης Γ.
ΑΠΟΛΛΩΝ Κ.: Ροδίτης, Ταντίκης, Τσίτας (75’ Κάλτσης), Κυρίτσης, Τσακίρης, Ζουρούδης, Σαράντης (46’ Σαπαλίδης), Σπαχιού, Κούρτι (65’ Αιντενίζ), Μαυρομούστακος, Καντιμοίρης

empona apollon1

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments