Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Στην Αθλέτικο Αφάντου ο Στάθης

Στην Αθλέτικο Αφάντου ο Στάθης

2
stathis
Dodekanisos

Στην Αθλέτικο Αφάντου θα συνεχίσει να αγωνίζεται από εδώ και στο εξής σύμφωνα με πληροφορίες του news12 ο Δημήτρης Στάθης. Ο έμπειρος αμυντικός πριν από λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Απόλλωνα Καλυθιών και τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση των Αφαντενών. Πρόκειται για μια σημαντική μετεγγραφή που σίγουρα θα βοηθήσει ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας (2ος όμιλος).
Η επίσημη ανακοίνωση:
Αναλυτικά και η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:
«H ΑΘΛΕΤΙΚΟ ΑΦΑΝΤΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Στάθη Δημήτρη (Ράμπο) από την ομάδα του Απόλλων Καλυθιών. Ο παίκτης αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στην ομάδα των Καλυθιών στον χώρο της άμυνας και του κένρου τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία με υγεία. Η διοίκηση της ΑΘΛΕΤΙΚΟ ΑΦΑΝΤΟΥ θέλει να ευχαριστήσει την Διοίκηση του Απόλλων Καλυθιών για την μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kakos
Kakos
7 years ago

Einai h gnwsth omada pou ftiaxthke gia na paizoun oi afantenoi pou den epaizan ston aera. Re ti travame me ola ta lamogia pou exoun emfanistei teleutaia. Se kathe agwnistikh oi 9 apo tous 11 einai ksenoi.

Κι άλλος κακός
Κι άλλος κακός
7 years ago

Και κατάντησε να γίνει η ομάδα που παιζουν οι καλυθενοι που δεν παίζουν στης Κάλυθιες…γελάει ο κόσμος πια!!!