Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Στην Αθήνα για παίκτες!

Στην Αθήνα για παίκτες!

2
fintanis sima
Dodekanisos

Στην Αθήνα βρίσκεται από σήμερα ο προπονητής του Ιάλυσου Ηλίας Φυντάνης! Ο έμπειρος προπονητής αναχώρησε μετά το τέλος της πρωϊνής προπόνησης (το απόγευμα δόθηκε ρεπό) προκειμένου να φέρει τα πράγματα του για μόνιμη εγκατάσταση στη Ρόδο. Παράλληλα θα έχει και μια σειρά επαφών με ποδοσφαιριστές στο πλαίσιο της περαιτέρω μετεγγραφικής ενίσχυσης του συλλόγου. Εξάλλου όπως ο ίδιος είχε δηλώσει μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανθηραϊκό, επιθυμεί την απόκτηση τριών – τεσσάρων ποδοσφαιριστών. Εξελίξεις αναμένονται μέσα στην εβδομάδα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας
Κώστας
7 years ago

Κατά τα άλλα, άλλη μια Ροδίτικη ομάδα σε εθνική κατηγορία, που θα απορροφήσει τα ντόπια ταλέντα! Κατά τα άλλα, κάποιοι άλλοι έξυπνοι, μιλάνε για συγχωνεύσεις!!! Κατά τα άλλα, όταν ξαναμιλησετε για τέτοια πράγματα, ειδικά δημοσιογράφοι, θα σας πω πού θα πάτε και τι να κάνετε!!!

Έχεις δίκιο αλλά ...
Έχεις δίκιο αλλά ...
7 years ago

[quote name=”Κώστας”]Κατά τα άλλα, άλλη μια Ροδίτικη ομάδα σε εθνική κατηγορία, που θα απορροφήσει τα ντόπια ταλέντα! Κατά τα άλλα, κάποιοι άλλοι έξυπνοι, μιλάνε για συγχωνεύσεις!!! Κατά τα άλλα, όταν ξαναμιλησετε για τέτοια πράγματα, ειδικά δημοσιογράφοι, θα σας πω πού θα πάτε και τι να κάνετε!!![/quote]
Έχεις δικιο φίλε μου, αλλά αλήθεια, υπάρχουν “δικά” μας ταλέντα? Δυστυχώς δεν νομίζω. Και όσοι υπάρχουν έφυγαν από το νησί για να παίξουν μπάλλα αλλού. Αντιθέτως βλέπω καλούς παίκτες να παίζουν στις ομάδες του νησιού μας. Το θέμα είναι να έχουμε καλές ομάδες και αν είναι δυνατόν, όχι μόνο 2 και αυτές στην Γ’ εθνική.