Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Στην 9η θέση οι Χατζηνικολάου/Κώστογλου!

Στην 9η θέση οι Χατζηνικολάου/Κώστογλου!

0
xatzinikolaou-kostoglou fasi
Dodekanisos

Με την 9η θέση θα αποχαιρετίσει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U18 που διεξάγεται στο Μπρνο της Τσεχίας η Εθνική παίδων Χατζηνικολάου/Κώστογλου.
Εύκολη νίκη και πρόκριση στο β’ γύρο των νοκ άουτ αγώνων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U18 που διεξάγεται στο Μπρνο της Τσεχίας, πανηγύρισε η Εθνική παίδων. Σήμερα το πρωί η κλήρωση τους έφερε απέναντι στην ομάδα της Βουλγαρίας.
Οι Χατζηνικολάου, Κώστογλου κέρδισαν με 2-0 (21-12, 21-17) τους Βούλγαρους Χαντζίτσκι, Ζαμφίροφ και στις 15:00 θα αντιμετώπιζαν στο 2ο γύρο τους Ρώσους Γκορμπένκο, Ιβάνοφ. Η ομάδα μας ήταν άτυχη σε αυτή την κλήρωση καθώς οι Ρώσοι είναι νούμερο 2 στο ταμπλό και μια από τις πιο καλές ομάδες του τουρνουά.
Στο πρώτο σετ η εθνική μας ήταν διστακτική και χωρίς καλό σερβίς. Ομως στο δεύτερο σετ πιο απελευθερομένοι και με καλό σερβίς οι Χατζηνικολάου, Κώστογλου μπόρεσαν να κοντράρουν τους αντιπάλους τους και κυνήγησαν το σετ μέχρι το τέλος. Η ρώσικη ομάδα (Γκορμπένκο, Ιβάνοφ) όμως κράτησε στην υποδοχή και τελικά έφτασε στη νίκη με 2-0 (21-13, 21-19) στο 2ο γύρο των νοκ άουτ αγώνων.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments