Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Στην 3η θέση ο ΑΟ Δικαίου

Στην 3η θέση ο ΑΟ Δικαίου

0
aod
Dodekanisos

Με άνετη νίκη ολοκλήρωσε τις φετινές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας (2ος όμιλος) ο ΑΟ Δικαίου ο οποίος επικράτησε εντός έδρας του Κλεόβουλου της Λίνδου με 5 – 1. Μετά από αυτή τη νίκη, η ομάδα της Κω τερματίζει στην 3η θέση της βαθμολογίας και ο Κλεόβουλος στην 8η.
Διαβάστε την εικόνα του αγώνα, όπως αποτυπώθηκε στο Κωακό site giafkasports.gr:
Οι φιλοξενούμενοι που ταξίδεψαν στην Κω με 12 παίκτες στην αποστολή κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους γηπεδούχους και στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Γαϊτάνο απ’ τα αριστερά να εκτελεί το φάουλ και να στέλνει την μπάλα αρχικά στο αριστερό δοκάρι του Ντιμιτρίεβιτς και στην συνέχεια στα δίχτυα για το 0-1. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση αφού μετά από τρία λεπτά ο Μποϊλής έπειτα από κόρνερ του Κεφαλιανού έφερε το ματς στα ίσια με τον Δίκαιο στην συνέχεια να έχει μια ανούσια υπεροχή στο ματς, τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν στην κόντρα το γκολ και να χάνουν μάλιστα σπουδαία ευκαιρία με τον Αναστασιάδη Γ.Μ ο οποίος έκανε το πλασέ σε κενή εστία με τον Θεοδώρου την τελευταία στιγμή με τάκλιν να διώχνει σε κόρνερ.
Στο δεύτερο μέρος ήταν παράσταση για έναν ρόλο. Ο Μάκης Μποϊλής πήρε το όπλο του, πέτυχε τρία γκολ μέσα σε οκτώ λεπτά (49’,52’,57’) και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος με τους κυανόλευκους να σβήνουν τις μηχανές και να πετυχαίνουν ακόμη ένα γκολ με τον Βλαντιμίροφ στο 68’ για το τελικό 5-1.
Κορυφαίοι
Καλύτεροι απ’ τους νικητές οι Μποϊλής, Μαριάς και Χατζησουλεϊμάν ενώ απ’ τον Κλεόβουλο ξεχώρισαν οι Παπαοικονόμου και Γαιτάνος.
Διαιτησία
Χωρίς πρόβλημα η διαιτησία των Φραγκιαδάκη, Ατσαλάκη και Κόπανου.
Οι συνθέσεις
Α.Ο Δικαίου: Nτιμιτρίεβιτς (62′ Μεταξάς), Θεοδώρου (46′ Φυτάς), Βρέττης (46′ Τινιακός) , Μποιλής, Κουρζής, Βλαντιμίροφ, Μαριάς, Χατζησουλειμάν, Δρόσος, Τριμμάτης, Κεφαλιανός
Κλεόβουλος: Βαρέλης, Γιατσάτσος, Διάκουλας, Τσελεπίδης, Αναστασιάδης Γ.Τ. (65′ Λάμπης), Συμεωνίδης. Παπαοικονόμου, Γαιτάνος, Χαρίτος, Κουκουτσέλας, Αναστασιάδης Γ.Μ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments