Αρχική Αθλητικά νέα Στη Σέλτικ ο Γιώργος Γιακουμάκης για τα επόμενα πέντε χρόνια

Στη Σέλτικ ο Γιώργος Γιακουμάκης για τα επόμενα πέντε χρόνια [pic]

0
Φωτογραφία: sport24.gr
Dodekanisos

Ποδοσφαιριστής της Σέλτικ αποτελεί με κάθε επισημότητα ο Γιώργος Γιακουμάκης. Ο 26χρονος Έλληνας διεθνής επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για την επόμενη πενταετία με τους «κέλτες». 

Η Σέλτικ του Άκη Ποστέκογλου (Έλληνας τεχνικός με ρίζες από την Αυστραλία), αγόρασε αντί 2,9 εκατομμυρίων ευρώ τον Γιώργο Γιακουμάκη. Ο Έλληνας επιθετικός την περσινή αγωνιστική περίοδο, είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στο Ολλανδικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Φένλο. Όμως παρά τα  26 γκολ του Γιακουμάκη, η Φένλο υποβιβάστηκε όντας προτελευταία (17η) στην τελική βαθμολογία. 

Παρόλα αυτά ο 26χρονος επιθετικός εξαργύρωσε την τρομερή του σεζόν με μία μεταγραφή σε έναν από τους καλύτερους συλλόγους της Ευρώπης. Παράλληλα στη Σέλτικ, πέραν από τον Έλληνα προπονητή, ο Γιακουμάκης θα συναντήσει και τον Βασίλη Μπάρκα. Ενώ με αυτή την μετακίνηση ο Γιακουμάκης θα γίνει ο τρίτος Έλληνας που θα αγωνιστεί με τα χρώματα του συλλόγου της Γλασκόβης. Είχε προηγηθεί ο Γιώργος Σαμαράς και όπως αναφέραμε ο Βασίλης Μπάρκας. 

Σε δηλώσεις του ο Γιώργος Γιακουμάκης δεν έκρυψε την χαρά του για την εξέλιξη της υπόθεσής του. Ταυτόχρονα τόνισε πως είναι τιμή του να φορέσει την φανέλα των «κελτών» και επιπλέον εκθείασε τους φιλάθλους της Σέλτικ. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments