Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Στη Ρόδο το σαββατοκύριακο το «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ19 Beach Volleyball Juniors 2019»

Στη Ρόδο το σαββατοκύριακο το «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ19 Beach Volleyball Juniors 2019»

0
Dodekanisos

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, συνδιοργανώνει με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης Ε.Ο.ΠΕ – Τοπική Επιτροπή Δωδεκανήσου και τον ΔΟΠΑΡ, το «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ19 Beach Volleyball Juniors 2019».

Συμμετέχοντας πάντα σε μεγάλες αθλητικές δράσεις και συναντήσεις, το τμήμα Αθλητισμού & Πολιτισμού Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, σε συνδιοργάνωση με την Διεύθυνση Τουρισμού – Αθλητισμού & Πολιτισμού – Δια Βίου Μάθησης & Απασχόλησης Δωδεκάνησου, πραγματοποιεί στην Ρόδο το «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ19 Beach Volleyball Juniors 2019» από τις 2 έως τις 4 Αυγούστου 2019.

Στην μεγάλη αυτή συνάντηση του αθλητισμού, θα συμμετέχουν πάνω από 30 ομάδες αθλητών από όλη την Ελλάδα με τους προπονητές τους. Πρόκειται για την πιο σημαντική πανελλήνια διοργάνωση Beach Volley στις αναπτυξιακές ηλικίες από την οποία θα ανακηρυχτούν οι φετινοί πρωταθλητές στην Ελλάδα.

Στη Ρόδο θα βρεθούν οι κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας, προκειμένου να διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας, με τους αγώνες να αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους φίλους του αθλήματος.

Η φετινή διοργάνωση θα αποτελέσει μια μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή, τόσο για το Beach Volley, όσο και για όλους τους επισκέπτες που αναμένεται να κατακλύσουν αυτό το διάστημα, το γήπεδο του Καρακόνερου, «Καλλιπάτειρα».

Σημειώνεται πως τα αθλητικά σωματεία Volley της Ρόδου προπονούν πάνω από 200 παιδιά όλων την ηλικιών κατά την διάρκεια του καλοκαιρού, ενώ υπάρχουν πολλά παιδιά που ασχολούνται με το άθλημα, μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες στο γήπεδο «Καλλιπάτειρα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments