Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Στη Ρόδο στις 7 Μαρτίου ο Άγγελος Αναστασιάδης

Στη Ρόδο στις 7 Μαρτίου ο Άγγελος Αναστασιάδης

0
Dodekanisos

O ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ανδρών κ. Άγγελος Αναστασιάδης θα είναι την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019 στη Ρόδο, προκειμένου να παραστεί στο φιλικό παιχνίδι, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, ανάμεσα στις ομάδες των Βετεράνων ποδοσφαιριστών Ρόδου-Διαγόρα και τους Παλαίμαχους του ΠΑΟΚ.
Ο κ. Αναστασιάδης, που υπηρέτησε το Διαγόρα ως παίκτης και ως προπονητής, θα συνοδεύεται από τον συνεργάτη του κ. Άγγελο Μπασινά.
Ο αγώνας διοργανώνεται από τον ΔΟΠΑΡ του Δήμου Ρόδου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με τη Μητέρα Ελλάδα και διεξάγεται στη μνήμη του παλιότερα παίκτη, προπονητή ομάδων της Ρόδου και προέδρου των Βετεράνων, Γιάννη Παυλίδη.

Σε σχετική συνέντευξη Τύπου που δόθηκε σήμερα (Τρίτη, 05-03-2019) στο Δημαρχείο, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ κ. Στέφανος Κυριαζής συνεχάρη του Βετεράνους ποδοσφαιριστές Ρόδου και Διαγόρα για την ιδέα, όπως και τους Παλαίμαχους του ΠΑΟΚ, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.
Ακόμη, τόνισε την προσπάθεια του Οργανισμού να διοργανώσει το παιχνίδι, προκειμένου οι μεγαλύτεροι να θυμηθούν και οι νεότεροι να δουν από κοντά και να γνωρίσουν, παλιές μεγάλες δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως επίσης και με τον τρόπο αυτό, οι Βετεράνοι να συγκεντρώσουν χρήματα για τις φιλανθρωπικές τους δράσεις.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments