Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Στη Ρόδο οι Special Olympics

Στη Ρόδο οι Special Olympics

0
logo_news12
Dodekanisos
Έφτασαν στην Ρόδο οι Αθλητές των Αγώνων Special Olympics Athens 2011, που θα φιλοξενηθούν το διάστημα  20-24 Ιουνίου στο νησί μας. Οι Αθλητές και οι συνοδοί τους δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την υποδοχή, καθώς και από τα ξενοδοχεία στα οποία διαμένουν. Υπενθυμίζεται  ότι για την φιλοξενία των Αθλητών Special Olympics,  ξενοδόχοι της Ρόδου προσέφεραν δωρεάν τα δωμάτια. Μέγας Αμφιτρύων είναι το ξενοδοχείο   Rodos Palace που  φιλοξένει 500 άτομα  & ακολουθούν με 100 άτομα τα ξενοδοχεία Apollo Beach, Capsis, Eden Roc, Electra Palace, Olympic Palace, Platinum, με  90 το Ixian Grand, με 60 το Blue Bay, με 50 τα ξενοδοχεία Blue Sea, Ocean Blue, Nautica Blue, Oceanis, La Marquise, Rodos Palladium, Elysium, Esperides, MiraMare Wonderland, με 40 το Sheraton Rhodes, με 30 το Amathus & το  Krestin Palace.
Οι Αθλητές κατά την παραμονή τους στην Ρόδο θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν έτσι αθλητικές εγκαταστάσεις του νησιού και να γνωρίσουν από κοντά το νησί μας, τις ομορφιές και τον πολιτισμό του.
Υπενθυμίζεται ότι η Ρόδος είναι και ο τελευταίος σταθμός στης λαμπαδηδρομίας των Αγώνων πριν αυτή καταλήξει στην Αθήνα. Η Φλόγα αναμένεται να φτάσει στην Ρόδο την Τέταρτη 22 Ιουνίου , ενώ η επίσημη τελετή για την υποδοχής θα γίνει την Πέμπτη 17.00 στην αυλή του Παλατιού του Μεγάλου Μαγίστρου.
Την Τέταρτη 22 Ιουνίου ώρα 12.30 με την αφορμή της άφιξης τη Φλόγας των Αγώνων στην Ρόδο, θα δοθεί  Συνέντευξη Τύπου στα Γραφεία της Περιφέρειας παρουσία των ξενοδόχων χορηγών, για την ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα φιλοξενίας των Αθλητών & την παρουσίαση του προγράμματος της Τελετής Υποδοχής της Φλόγας.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments