Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Στη Ρόδο έρχεται ο καλύτερος ‘Ελληνας σκακιστής

Στη Ρόδο έρχεται ο καλύτερος ‘Ελληνας σκακιστής

0
Dodekanisos

Στη Ρόδο έρχεται ο καλύτερος ‘Ελληνας σκακιστής, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου “Ιππότης”. Ειδικότερα:

“Συνεχίζοντας τις προσπάθειες που κάνουμε για τη διάδοση του σκακιού και την διαρκή βελτίωση των σκακιστών μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως στις 8, στις 15 και στις 22 Οκτωβρίου 2022 και ώρες 18:00 – 21:00 θα έχουμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε στη Ρόδο τον καλύτερο Έλληνα σκακιστή, σπουδαίο προπονητή, και καλό φίλο του ομίλου μας, τον GM Γιάννη Παπαϊωάννου. Ο Γιάννης Παπαϊωάννου είναι ο σκακιστής με την υψηλότερη βαθμολογία στην Ελλάδα κι έχει καταφέρει να έχει σπουδαία αποτελέσματα με πολλούς κορυφαίους σκακιστές, όπως η ισοπαλία με τον παγκόσμιο πρωταθλητή MagnusCarlsen. Σε 3 διαλέξεις, θα αναλύσει διεξοδικά 3 θέματα τα οποία θα αποφασίσουν οι συμμετέχοντες. Μπορούν να συμμετάσχουν ενήλικες αλλά και τα παιδιά των προχωρημένων τμημάτων, από step 4 και πάνω.

Περάστε απ’ το σύλλογο, δηλώστε συμμετοχή και ψηφίστε τι θέλετε να … μάθετε, στη γραμματεία μας, στην κ. Νικολέτα (καθημερινά 17:00 – 20:00). Πληροφορίες στο τηλ. 2241035502. Έχει οριστεί “φιλικό” παράβολο συμμετοχής 10 ευρώ για κάθε τρίωρη διάλεξη, ή 20 ευρώ και για τις 3 διαλέξεις συνολικά. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.. Βιαστείτε να προλάβετε…”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments