Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Στη Νάξο η Τελχινίδα

Στη Νάξο η Τελχινίδα

0
telchinis_omada
Dodekanisos
Στη Νάξο βρίσκεται από τη Δευτέρα η γυναικεία ομάδα της Τελχινίδας. Στο όμορφο  νησί των Κυκλάδων η πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου θα συμμετάσχει στην Τελική Φάση του Πρωταθλήματος της Ζ΄ Περιφέρειας με αντιπάλους τις πρωταθλήτριες Χίου, Σάμου, Λέσβου και Κυκλάδων. Οι πέντε αυτές ομάδες θα διεκδικήσουν από 27 Απριλίου έως 1η Μαΐου τον τίτλο της πρωταθλήτριας Αιγαίου που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν  στην  Α2 Εθνική Κατηγορία. Η αποστολή της ροδίτικης ομάδας αποτελείται από τις αθλήτριες Ελισάβετ Αμορανίτη, Δήμητρα Αλαφάκη, Νικολέτα Αλαφάκη, Μαρία Βρατσάλη, Καλλιόπη Δαουτοπούλου, Ελένη Μητροπούλου, Φωτεινή Μίχου, Αγγελική Παϊζάνη, Παρασκευή Σαρασουάτι και Παναγιώτα Τρίκου. Μαζί τους ο προπονητής της ομάδας Νίκος Τσιντομηνάς, ο Μιχάλης Τσιμισίρης (βοηθός προπονητή) και ο έφορος της ομάδας Στέφανος Χιτάκης. «Στόχος της ομάδας» σύμφωνα με την αρχηγό της ομάδας Κέλυ Δαουτοπούλου «είναι να αποδώσει καλό βόλεϊ και να κάνει εμφανίσεις που θα δικαιώσουν τους κόπους και τις προσπάθειες μιας ολόκληρης χρονιάς. Όλες μας προσπαθήσαμε να φανούμε αντάξιες των προσδοκιών  του προπονητής μας που προσπάθησε να αναδείξει τα δυνατά σημεία της καθεμίας μας. Επενδύσαμε στην αποφασιστικότητα μας και συνδυάζοντας την εμπειρία με το νεανικό ενθουσιασμό ήρθαμε στη Νάξο έτοιμες να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο. Έτοιμες να διαφημίσουμε το ροδίτικο βόλεϊ.»
Οι αθλήτριες και οι παράγοντες του ΡΣΦΠ Τελχινίς αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον εντεταλμένο σύμβουλο σε θέματα αθλητισμού του Δήμου Ροδίων  κ. Θανάση Μπαράκα που εξασφάλισε τις απαραίτητες προπονητικές ώρες στο Βενετόκλειο,  τον κ. Μελέτη Τουρλούγκο ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου CYBEX που επιμελήθηκε τη μυϊκή ενδυνάμωση των αθλητριών και τα σωματεία Διαγόρα και Κλεάνθη που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν διοργανώνοντας φιλικούς αγώνες με την ομάδα μας, συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη προετοιμασία της.
Πρώτος αντίπαλος της Τελχινίδας θα είναι ο Νηρέας Χίου (Τετάρτη, 5μμ) ενώ την Πέμπτη οι αθλήτριες του ροδίτικου σωματείου θα αντιμετωπίσουν  τον Παγγεραγωτικό Μυτιλήνης. Το Σάββατο θα βρεθούν απέναντι στον Παναξιακό και στο τελευταίο ματς θα αντιμετωπίσουν τον Ιωνικό Σάμου.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments