Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Στη μνήμη του Παναγιώτη..!

Στη μνήμη του Παναγιώτη..!

0
20160103 132958
Dodekanisos

Το καθιερωμένο τουρνουά στη μνήμη του Παναγιώτη Τριγένη διοργανώνει και φέτος ο Α.Σ.Άγιος Γεώργιος Μαλώνας. Το τουρνουά θα διεξαχθεί το Σάββατος 7 Ιανουαρίου στις 14:30 στο γήπεδο Μαλώνας. Αναλυτικά και η ανακοίνωση που εξέδωσε το δ.σ. του συλλόγου.
«Ο Α.Σ. Άγιος Γεώργιος Μαλώνας με την στήριξη της Διεύθυνσης Παιδείας Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Ρόδου, διοργανώνουν -όπως κάθε χρόνο- το τουρνουά στην μνήμη του Παναγιώτη Τριγένη.
Το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 14.30 θα τελεστεί τρισάγιο στην μνήμη του Παναγιώτη και στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Αγίου Γεωργίου και αυτούς του Ιάλυσου.
Την σύνθεση των «κιτρινόμαυρων» παλαιμάχων θα αποτελούν ποδοσφαιριστές που ήταν μέλη στις ομάδες των σεζόν 1997-98 και 1998-99 και κατέκτησαν το κύπελλο Δωδεκανήσου.
Για τον Άγιο Γεώργιο θα αγωνιστούν οι Στέργος Παρδαλός, Άρης Κωνστάντουρας, Μανώλης Καλαμπίχης, Νίκος Ψαράς, Χρήστος Κακούλης, Μανώλης Κακούλης, Νιώτης Καπέλλας, Θεοδόσης Στεφανάκης, Κώστας Φλεβάρης, Μάκης Παπαδόπουλος, Γιώργος Δημητριάδης, Γιάννης Δράκωνας, Κώστας Παντίδος, Αργύρης Σκυλλαρακης, Νίκος Παπαγρηγορίου, Ιάκωβος Παπαδόπουλος (Μαχαιράς), Μάκης Παρούσης, Μανώλης Χατζημανώλης, Σοφοκλής Σκυλλαράκης, Λευτέρης Μαυρομούστακος, Παναγιώτης Χατζημανώλης.
Προπονητές θα είναι οι Στέργος Παρδαλός και Σκεύος Ξυπολιτάς που εκείνες τις αγωνιστικές σεζόν κάθισαν στον πάγκο της ομάδας και την οδήγησαν στις επιτυχίες.
Παράλληλα και από την πλευρά του Ιάλυσου θα αγωνιστούν ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στα γήπεδα του τοπικού μας ποδοσφαίρου και όχι μόνο.
Η διοίκηση του συλλόγου καλεί όλο το φίλαθλο κοινό του νησιού να δώσει το παρών στις εξέδρες του γηπέδου Μαλώνας για να παρακολουθήσει ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι, τιμώντας παράλληλα την μνήμη του Παναγιώτη που έφυγε τόσο νωρίς από κοντά μας, αλλά κανείς δεν τον ξεχνάει…»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments