Στη μνήμη του Νίκου Κυπραίου...

0
kipraios nikos

Με αφορμή το φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα στη μνήμη του Νίκου Κυπραίου την 21η Δεκεμβρίου στις 3μ.μ στο Δημοτικό Στάδιο, ο Σύνδεσμος Αγάπης καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο να παρευρεθεί στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το συγκεκριμένο παιχνίδι.
“Με αισθήματα αγάπης και αλληλεγγύης προσκαλούμε τους φιλάθλους του νησιού να παρευρεθούν στην ποδοσφαιρική συνάντηση-εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα στη μνήμη του Νίκου Κυπραίου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 3μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου.
Σε αυτόν τον 4ο κατά σειρά ποδοσφαιρικό αγώνα, υπό την σκέπη του Συνδέσμου Αγάπης, αντιμέτωπες θα βρεθούν οι ομάδες της ΕΠΣΔ και των Διαιτητών στις οποίες ο αείμνηστος Νίκος μας πρόσφερε τα μέγιστα.
Για την ομάδα της Ε.Π.Σ.Δ. ο προπονητής κ. Φαρμακίδης, έχει μέχρι στιγμής στην διάθεσή του, τους εξής: Διακοφώτης, Ψέλλας, Λουϊζιδης, Στεργενάκης, Κόκκινος, Πελλός, Στεφανάκης, (ΜΕΛΗ Δ.Σ. ΕΠΣΔ) Διακοπαρασκευάς (ΑΓ ΙΣΙΔΩΡΟΣ), Καραγιάννης (ΑΛΘΑΙΜΕΝΗΣ ΚΡΗΤΗΝΙΑΣ) Χατζηνικήτας (ΙΑΛΥΣΟΣ) , Σφυριαλλάς (ΑΡΗΣ ΑΡΧ.) Παπακωνσταντίνου (ΚΛΕΑΝΘΗΣ), Συμεωνίδης (ΚΥΠΡΟΣ), Καβουκλής (ΚΑΤΤΑΒΙΑ), Κελέσογλου (ΟΡΦΕΑΣ), Γιακάι (ΡΟΔΟΣ), Τριανταφύλλας (ΑΕΡΑ), Τσακίρης (ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΧ) Διακογεωργίου (ΠΕΡΙΦ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ), Κωνσταντίνου (ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ).
Όλοι οι παραπάνω δήλωσαν συμμετοχή, ωστόσο επιβάλλεται κάθε σωματείο να εκπροσωπηθεί σε αυτόν τον φιλανθρωπικό αγώνα από έναν παράγοντα. Όλοι θα πρέπει να βρίσκονται την Τετάρτη 21/12 στο Δημοτικό στάδιο στις 14.30 μ.μ.
Αμέσως μετά οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν θέαμα από τους Προτζούνιορ που θα αγωνισθούν στο περιθώριο του φιλανθρωπικού αγώνα. Συγκεκριμένα θα παίξουν τα παιδιά από τις ακαδημίες των ομάδων: Ιαλυσός, Διαγόρας, Ρόδος και Πάνθηρες”.