Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Στη “μάχη” των μπαράζ ρίχνεται από αύριο ο Γ.Σ. Διαγόρας

Στη “μάχη” των μπαράζ ρίχνεται από αύριο ο Γ.Σ. Διαγόρας

0
Dodekanisos

Για την Αθήνα αναχωρεί αύριο το πρωί (09:00) η αποστολή της ομάδας μας, η οποία θα αντιμετωπίσει διαδοχικά τη Δάφνη και τον Α.Ο. Πεύκης, στους αγώνες κατάταξης ανάμεσα στους δευτεραθλητές των ομίλων νότου της Γ’ Εθνικής. Οι «κυανέρυθροι» θα αντιμετωπίσουν αύριο στις 17:00 τη Δάφνη και την Τετάρτη στις 16:00 τον Α.Ο. Πεύκης. Η αυλαία των αγώνων ανοίγει σήμερα το απόγευμα (17:00) με το παιχνίδι Δάφνη- Α.Ο. Πεύκης, ενώ όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς.

Η προετοιμασία της ομάδας μας θα ολοκληρωθεί σήμερα στη Ρόδο και ο Στάθης Βλαχοδήμος θα έχει στη διάθεσή του, τους εξής αθλητές: Νίκος Καράβας, Κώστας Μητσού, Αντώνης Σκλήβας, Γιώργος Μαρουλλάκης, Στέφαν Μπόζιτς, Μάριος Δερμιτζάκης, Άγγελος Μιρόσαβιτς, Μάρκος Γιακάι και τους νεαρούς Αλέξανδρο Γκίνο και Άγγελο Εμίρογλου.

Σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (Άρθρο 12, Γε 1) θα διεξαχθούν αγώνες κατάταξης το διάστημα από 4 έως 6 Ιουλίου στο Κ.Γ. Μετς, μεταξύ των ομάδων που κατέλαβαν την 2η θέση στον 1ο, 2ο και 3ο Όμιλο της κατηγορίας για τον καθορισμό της σειράς προτεραιότητας για κάλυψη τυχόν κενών θέσεων στη Β’ Εθνική Κατηγορία στον 1ο και 2ο Όμιλο για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

*Ο Μάριος Κανελλόπουλος (Α1 Εθνικής) και ο Μεγακλής Μαρινάκης (Α2 Εθνικής), αμφότεροι από το σύνδεσμο Αχαΐας- Ηλείας, θα «σφυρίξουν» το παιχνίδι Γ.Σ. Διαγόρας- Α.Ο. Δάφνης (Τρίτη 17:00), ενώ η Ελένη Κωνσταντινίδου (Α1 Εθνικής) και ο Ανδρέας Μακρόπουλος (Α2 Εθνικής), από τον ίδιο σύνδεσμο την αναμέτρηση της Τετάρτης (16:00) Α.Ο. Πεύκης- Γ.Σ. Διαγόρας.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

ΣΗΜΕΡΑ:

Μετς (17:00): Α.Ο. Δάφνης- Α.Ο. Πεύκης

(Σπυρόπουλος- Μαρτινάκος/ Διμπινούδης

ΤΡΙΤΗ(05/07):

Μετς (17:00): Γ.Σ. Διαγόρας- Α.Ο. Δάφνης

(Κανελλόπουλος- Μαρινάκης/ Μπουρνάς)

ΤΕΤΑΡΤΗ(06/07):

Μετς (16:00): Α.Ο. Πεύκης- Γ.Σ. Διαγόρας

(Κωνσταντινίδου- Μακρόπουλος/ Ντάβαρης)

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments