Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Στη 2η θέση ο Ευκλής!

Στη 2η θέση ο Ευκλής!

0
katavia efklis fasi
Dodekanisos

Μπορεί να ήταν το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και χωρίς ιδιαίτερα σοβαρό βαθμολογικό ενδιαφέρον, ωστόσο Κατταβιά και Ευκλής έπαιξαν λες και ο νικητής θα έπαιρνε τον τίτλο η την άνοδο για την μεγαλύτερη κατηγορία του νομού μας. Από την πολύ ωραία σημερινή αναμέτρηση στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων η ομάδα του Ευκλή ήταν εκείνη που έφυγε νικήτρια με σκορ 2-1. Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να παίρνουν την πρωτοβουλία στα πρώτα λεπτά και τους φιλοξενούμενους να ισορροπούν στην συνέχεια, και μάλιστα στο 8΄να παίρνουν το προβάδισμα στο σκορ με 1-0 αλλά στο 27΄να δέχονται την ισοφάριση(1-1), ενώ καμία ομάδα δεν μπόρεσε να επιβάλλει τον ρυθμό της.
Στην επανάληψη ο Ευκλής βγήκε στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένος να πάρει το παιχνίδι και σταδιακά έπαιρνε μέτρα στο γήπεδο είτε με οργανωμένες επιθέσεις, είτε με αντεπιθέσεις αλλά στόχο δεν έβρισκε. Στο 85΄ο καλύτερος παίκτης του αγώνα Μπερετούλης με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο «Γ» και πέτυχε το 2 – 1. Από την πλευρά της η Κατταβιά προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τον Μήτρου, που είχε κέφια, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τα ηνία του παιχνιδιού ενώ στις καθυστερήσεις ο Σαμολαδάς σταμάτησε τον έμπειρο «φορ», όταν βγήκε σε θέση τετ-α-τετ για να κάνει το 2- 2.

Τα γκολ

8΄ Ο Μπερετούλης εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, πετάχτηκε πολύ ωραία ο Λενιού στο δεύτερο δοκάρι και με άψογο πλασέ πέτυχε το 0-1.

27΄ Ο Κούρος με ωραία προσπάθεια μπήκε από τα αριστερά και έβγαλε την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, όπου ήλθε με δύναμη ο Μήτρου και με εξαιρετικό πλασέ σημείωσε το 1-1.

85΄ Με τέλεια εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή, ο Μπερετούλης έστειλε την μπάλα στο «Γ» και έδωσε την νίκη στον Ευκλή.
Διαιτησία Πατσιόπουλος – Μαυρουδής – Σαρρής.

AE ΚΑΤΑΒΙΑΣ: Παπαβεργής, Κουμπιάδης, Κώτης (78΄Ανανιάδης), Ζωάννου, Σπύρου, Γιώτας(87΄Αυγέρης), Κούρος, Παπαστεργής (65΄Ντούπης), Νασόπουλος, Τριπολίτης,
Μήτρου
ΕΥΚΛΗΣ: Σαμολαδάς, Κορκίδας, Λενιού, Γεωργαντάς, Παυλίδης (88΄Τομάζος), Μαντικός, Σχοινάκης, Αγγελής Ε. (65΄Σφυράκης), Θάνος (91΄Διακοδημητρίου), Μπερετούλης, Κρομύδας Ν.

Ηλίας Λοίζος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments