Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Στεργιόπουλος on fire!

Στεργιόπουλος on fire!

0
Dodekanisos

Με τον Χρήστο Στεργιόπουλο (κεντρική φωτό λίγο μετά την αντικατάσταση του), να πετυχαίνει τρία τέρματα (το ένα καλύτερο από το άλλο), ο Ορφέας επικράτησε με 3 – 0 του Ευαγόρα στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων και έκανε ακόμα ένα βήμα προκειμένου να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας (1ος όμιλος).

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Ορφέα, ήταν το πρόσωπο της αναμέτρησης την οποία και «καθάρισε» με τρία πολύ ωραία τέρματα. Πιο συγκεκριμένα, σκόραρε ως εξής:

-Στο 3’ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Τζοβαλίν

-Στο 53’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και

-Στο 89’ με ωραία ψηλοκρεμαστή λόμπα λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή

Σε γενικές γραμμές, το παιχνίδι ήταν καλύτερο στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου όπου και ο Ευαγόρας προέβαλλε σθεναρή αντίσταση στην ομάδα του Γρηγόρη Σαρρή. Στην επανάληψη και ειδικά μετά το 2 – 0, το παιχνίδι ατόνησε αισθητά και ο Ορφέας έφθασε εύκολα στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

Διαιτητής ήταν ο Σάββας Τσοπανάκης και «βοηθοί» του οι Μαυρουδής και Στεφανάκης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΡΦΕΑΣ: Μπιλιάς, Τσικούρης, Τσακίρης, Αντωνιάδης, Καμπούρης, Ντουρμισάϊ, Μπάκης (72’ Κόττορος), Μπαδιεριτάκης (46’ Αυγουστάκης), Στεργιόπουλος (90’ Κουτσούκος), Κώστας (76’ Μίλο), Τζοβαλίν
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Μιχαλάκης, Κατίνας (34’ Δημητρίου), Θύμιο, Πιστόλας, Κτιστάκης, Ευαγγέλου (60’ Τσομάνι), Καριοφύλλης, Αλαβέρας, Μανιάς, Πελαρδής (78’ Στάμος), Πάνο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments