Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Στενάχωρο να ακυρωθούν οι προσπάθειες”

“Στενάχωρο να ακυρωθούν οι προσπάθειες”

0
Dodekanisos

Την άποψη ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ακυρωθεί η χρονιά εάν και εφόσον η καραντίνα συνεχιστεί και δεν είναι εφικτό να κυλήσει η μπάλα στους αγωνιστικούς χώρους άμεσα, εξέφρασε με δηλώσεις του στο news12 ο Τηλέμαχος Πάττας. Ο έμπειρος επιθετικός του Ευκλή Σορωνής, τόνισε μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:
“Νομίζω ότι θα πρέπει να περιμένουμε να περάσει αυτός ο μήνας και μετά να δούμε που πάμε. Προς το παρών δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Σίγουρο όμως αν δεν είναι εφικτό να συνεχίσουμε για φέτος, θα είναι πολύ στενάχωρο να ακυρωθούν οι προσπάθειες των ομάδων αλλά και χρήματα που ξόδεψαν. Δεν είναι υπέρ της ακύρωσης σε καμία περίπτωση. Θα πρέπει να βρεθεί ένας άλλος τρόπος”.
Ο Τηλέμαχος Πάττας πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
“Σχετικά με την κατάσταση που βιώνουμε, η γνώμη μου είναι ότι όλα τα πράγματα έχουν δυο όψεις. Έχουμε αγχωθεί η αλήθεια λίγο. Ζούμε πρωτόγνωρες στιγμές σε σύντομο χρονικό διάστημα και καταστάσεις που διχάζουν τον κόσμο εσκεμμένα ή μη! Υπάρχει κόσμος που πιστεύει απόλυτα στην καθολική επικινδυνότητα του κορονοιού, οπότε οποιαδήποτε κίνηση για επανεκκίνηση πρωταθλημάτων θα αποτελούσε τραγική κατάσταση. Θα προτιμούσα να αποκαλυφθεί όλο αυτό το φιάσκο και να επανέλθουμε σε ρυθμούς κανονικούς όμως η πλύση εγκεφάλου καθώς και η εκμετάλλευση μιας ήδη υπάρχουσας επιδημίας μας οδηγεί σε δρόμους περίεργους για τη νέα σεζόν όπως και για κάθε νέα πλέον. Τα πράγματα θα είναι διαφορετικά και από οικονομικής άποψης αλλά και μυαλού όλων”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments