Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Στεφανίδης: “Μεγάλος αντίπαλος η Βέροια”

Στεφανίδης: “Μεγάλος αντίπαλος η Βέροια”

0
Dodekanisos

Τη Βέροια βλέπει ως μεγάλο αντίπαλο του Διαγόρα στο επικείμενο πρωτάθλημα της Football League ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Διαγόρα και μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Κώστας Στεφανίδης. Ο ίδιος που ήταν παρών στην διαδικασία της κλήρωσης μιλώντας στο news12 τόνισε τα ακόλουθα:
«Νομίζω ότι η Βέροια θα είναι λογικά ο μεγάλος αντίπαλος του Διαγόρα. Όπως πληροφορήθηκα από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη της, η ομάδα αυτή έχει πρωταγωνιστικούς στόχους. Μου είπε ότι μας περιμένει να μας φιλοξενήσει πολύ καλά και ότι είναι πολύ χαρούμενος που οι δυο ιστορικές ομάδες θα συναντηθούν ξανά μετά από πολλά χρόνια. Αν δεν κάνω σοβαρό λάθος, έχουμε να παίξουμε με τη Βέροια από τη δεκαετία του 1980, όταν μάλιστα είχαμε πάρει και θετικό αποτέλεσμα εκεί. Ευελπιστούμε ότι θα κάνουμε κάτι ανάλογο και στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος».
Ο κ. Στεφανίδης, πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Η κλήρωση είναι δύσκολη για τον Διαγόρα αλλά από τη στιγμή που θα παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο δεν αλλάζει κάτι για εμάς. Αργά ή γρήγορα θα παίξουμε με όλες τις ομάδες. Θεωρώ ότι τα ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής είναι το Αιγάλεω – Καλαμάτα και το Βέροια – Διαγόρας. Προσωπικά είμαι ενθουσιασμένος. Μπαίνουμε απόι νωρίς στα δύσκολα και έτσι θα μπορέσουμε να δούμε την δυναμική της ομάδας ούτως ώστε να γίνουν διορθωτικές κινήσεις αν χρειαστεί».
Αναφερόμενος στο θέμα των μετακινήσεων , είπε τα εξής:
«Μίλησα με τον ίδιο τον Υφυπουργό και του έθεσα το θέμα των μετακινήσεων όχι μόνο του Διαγόρα αλλά και του Ιάλυσου. Μου απάντησε ότι βλέπει πολύ θετικά το θέμα και θα κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες. Περιμένουμε για να δούμε τη λύση που θα βρεθεί».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments