Αρχική Αθλητικά νέα Σταυριάς Γ.: «Aναλαμβάνω με προϋποθέσεις…»

Σταυριάς Γ.: «Aναλαμβάνω με προϋποθέσεις…»

0
damagitos logo
Dodekanisos

Διχασμένες είναι οι απόψεις στο στρατόπεδο του Δαμάγητου αλλά και ανάμεσα στους κατοίκους του χωριού με την αναγγελία της απερχόμενης διοίκησης για αρχαιρεσίες, αφού οι αρμόδιοι εδώ και πολλά χρόνια τους κοροϊδεύουν και αφήνουν διοίκηση, παίκτες και προπονητές να περιφέρονται σε διαφορετικά γήπεδα ως νομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Σταυριάς φέρεται διατεθειμένος να αναλάβει ξανά τα ηνία του Δαμάγητου αλλά με δύο προϋποθέσεις, διαφορετικά δεν το θεωρεί δόκιμο να ασχοληθεί.

Από το περιβάλλον του ισχυρού άντρα της ομάδας διέρρευσε η πληροφορία, ότι για να ηγηθεί μιας νέας προσπάθειας του σωματείου θα πρέπει να πάρει διαβεβαιώσεις. Επιθυμία του είναι να έχει τοποθετηθεί στο γήπεδο ο συνθετικός χλοοτάπητας πριν την έναρξης του νέου πρωταθλήματος και εφόσον στηριχθεί ενεργά τουλάχιστον από τρεις με τέσσερις παράγοντες της ομάδας.

Σε κάθε άλλη περίπτωση ο κ. Σταυριάς δεν πρόκειται να αναλάβει την ευθύνη του Δαμάγητου και θα παραμείνει όπως και πριν απλά κοντά στο σωματείο αλλά εκτός διοίκησης.

Πραγματικά οι άνθρωποι στον Θεολόγο αισθάνονται πως τους αντιμετωπίζουν ως πολίτες άλλης κατηγορίας επειδή δείχνουν μια πραότητα και δεν προβαίνουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις. Ωστόσο η «έκρηξη» των φιλάθλων, των φίλων του Δαμάγητου και των κατοίκων υποβόσκει, αφού εδώ και πάρα πολλά χρόνια τους εμπαίζουν κατά κόρον όσοι τους έβαλαν σε αδιέξοδα που μόνο κακά επιφέρουν στον αθλητισμό του χωριού τους.

Η σχετική ανακοίνωση της σημερινής διοίκησης για εκλογές αναφέρει τα παρακάτω:

<<Ο πρόεδρος και τα μέλη του Α.Π.Σ. Δαμάγητος Θεολόγου καλούν τα μέλη τους σε έκτακτη γενική συνέλευση, την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017 στο χώρο του πνευματικού κέντρο Θεολόγου με τα εξής θέματα:
1)Λογοδοσία πεπραγμένων του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου
2)Οικονομικός απολογισμός
3)Εκλογή εξελεγκτικής επιτροπής
4)Εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου
Η συμμετοχή όλων των μελών θεωρείται απαραίτητη για την περαιτέρω πορεία του συλλόγου. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 στις 19:00 και στον ίδιο χώρο>>.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments