Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Σταθόπουλος: «Όλα βαίνουν καλώς»

Σταθόπουλος: «Όλα βαίνουν καλώς»

0
stathopoulos_mixalis
Dodekanisos
Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η προσπάθεια των διοικούντων του Διαγόρα για να μπορέσουν να συγκεντρώσουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου να πάρουν το πιστοποιητικό συμμετοχής ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αυτό είναι κάτι που μας επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Σταθόπουλος, μιλώντας προς την «δσπορ». Συγκεκριμένα, για το θέμα αυτό, μας τόνισε τα ακόλουθα:
«Προχωράμε κανονικά. Προς το παρών δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα. Συγκεντρώνουμε όλα τα στοιχεία που χρειάζονται και σύντομα θα είμαστε έτοιμοι. Δεν υπάρχει κάτι που να μας προβληματίζει αυτή την περίοδο με το θέμα του φακέλου αδειοδότησης. Πιστεύουμε ότι δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα και θα μπορέσουμε να πάρουμε το πιστοποιητικό συμμετοχής.»
Σε ερώτηση για το αν τον προβληματίζουν τα όσα έχουν δει και πάλι το φως της δημοσιότητας σχετικά με τα «στημένα παιχνίδια» και την εμπλοκή του Διαγόρα σε ένα παιχνίδι κυπέλλου με τον Ατρόμητο, απάντησε ως εξής:
«Βάση των όσων γνωρίζουμε εμείς δεν ανησυχούμε. Δεν ξέρουμε όμως τι θα γίνει στο μέλλον και τι θα προκύψει. Κανείς δεν ξέρει ούτε και μπορεί να προβλέψει. Και το λέω αυτό, διότι δεν μπορείς να ξέρεις τι έχει ειπωθεί μέσα από τόσες πολλές συνομιλίες. Έτσι όπως είναι τα πράγματα δηλαδή, μπορούν να βρεθούν μπλεγμένες όλες οι ομάδες. Όπως και να έχει πάντως, δεν νομίζω ότι ο Διαγόρας έχει εμπλακεί σε τέτοιες καταστάσεις.»
Ο κ. Σταθόπουλος αναφέρθηκε και στην μέχρι τώρα προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα του:
«Προσπαθούμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα και δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Όμως για να μπορέσουμε να έχουμε αποτελέσματα πρέπει να υπάρχει υπομονή. Δεν γίνεται από την μια ημέρα στην άλλη. Ο δρόμος είναι δύσκολος αλλά βλέπω ότι όλοι ανταποκρίνονται στο πλαίσιο του δυνατού. Ημέρα με την ημέρα γινόμαστε καλύτεροι. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που γίνεται από όλους αλλά είναι ακόμα νωρίς για να έχουμε σημαντικά αποτελέσματα.»
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments