Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα «Σταθερή και συνεχής η ανάγκη συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Δικηγορικού...

«Σταθερή και συνεχής η ανάγκη συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου»

0
Dodekanisos

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, δέχθηκε σήμερα  στο γραφείο του τον Γενικό Γραμματέα του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου και υποψήφιο για την προεδρία του Συλλόγου, Βασίλη Καταβενάκη, ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στον επιστημονικό φορέα.Στη συνομιλία που είχαν,αναφέρθηκαν εκτός των άλλων και στα ζητήματα της συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου.

Ο Περιφερειάρχης δήλωσε πως είναι σταθερή και συνεχής η ανάγκη στενής συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου, ειδικά σε μια εποχή κατά την οποία αναδεικνύονται συνεχώς ζητήματα κρίσιμα για το μέλλον του τόπου, που απαιτούν εγρήγορση και τεκμηριωμένη διαχείριση. Τέτοια ζητήματα είναι το μέλλον του Κτηματολογίου, η Δημόσια Περιουσία, η συνεχής αφαίμαξη και απαξίωση της Δωδεκανήσου.

Από την πλευρά του ο κ. Καταβενάκης δήλωσε: «Στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου για τον Δικηγορικό Σύλλογο Ρόδου, η επίσκεψή μου στον Περιφερειάρχη, σκοπό έχει να αναδείξει ότι ο ΔΣΡ, ως πρώτος επιστημονικός σύλλογος της Ρόδου, είναι ανοιχτός σε οποιαδήποτε συνεργασία και παρέμβαση, με όλους τους φορείς και κυρίως με την Περιφέρεια, ώστε με παρεμβάσεις και γνωμοδοτήσεις να συμβάλει στο κοινό καλό του τόπου και να προσφέρει στην ανάδειξη των τοπικών προβλημάτων και στην επίλυσή τους.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments