Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Στάση …Μυτιλήνη για τη Ρόδο!

Στάση …Μυτιλήνη για τη Ρόδο!

0
Dodekanisos

Την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας γνώρισε η Ρόδος. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 1 – 0 από τον Αιολικό στη Μυτιλήνη, σε παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 8ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Το μοναδικό τέρμα σημειώθηκε μόλις στο 6’ όταν μετά από σέντρα του Καλαφάτη από τα αριστερά, ο Λαζαρίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1 – 0. Το τέρμα αυτό ήταν τελικά αρκετό για τους Μυτιληνιούς οι οποίοι πρόσθεσαν μια πολύτιμη νίκη στο ενεργητικό τους. Οι γηπεδούχοι έδειξαν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και ειδικά στα πρώτα δέκα λεπτά όπου μπήκαν πολύ δυνατά και επέβαλλαν τον ρυθμό τους. Τα «ελάφια» σταδιακά προσπάθησαν να ανεβάσουν την απόδοση τους και στο 17’ μετά από φάουλ του Δελαπόρτα, ο Μπουντόπουλος έκανε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε ποτέ καθώς ο σκόρερ υποδείχθηκε σε θέση οφσαϊντ. Η ομάδα της Ρόδου προσπάθησε να βρει τον καλό της ρυθμό αλλά δεν τα κατάφερε και σαν να μην έφθανε αυτό στο 40’ παραλίγο να γίνει και το 2 – 0. Μετά από σέντρα του Ματάϊ, ο Κατσίκης από πολύ καλό σημείο έκανε την κεφαλιά ψαράκι αλλά ο Τζήμας απόκρουσε εντυπωσιακά και κράτησε το 1 – 0.

Στην επανάληψη η Ρόδος μπήκε πιο δυνατά και στο 50’ «ακούμπησε» το γκολ όταν από φάουλ του Μπουντόπουλου έκανε δύσκολη απόκρουση ο Σφύρλας, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και πέρασε έξω, σε μια σημαντική στιγμή για την ομάδα του Νίκου Κουρμπανά. Η Ρόδος απέκτησε πλήρως την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησε να αναζητήσει την ισοφάριση ωστόσο η καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων δημιούργησε ορισμένα προβλήματα στα «ελάφια» που δεν μπορούσαν να βρουν τον ελεύθερο διάδρομο προς την αντίπαλη εστία.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γεωργαράς – Παππάς): Σφύρλας, Αγριμάκης, Καλαφάτης, Μπάρκας, Βαλιός (24’ Ματάϊ), Τσομπανέλλης, Λαζαρίδης, Κατσίκης, Κόρνεφ (67’ Λαμπράκης), Μπουρού (84’ Τσίπας), Σπόλιαριτς
ΡΟΔΟΣ ( Νίκος Κουρμπανάς): Τζήμας, Κανταρτζής, Σουλής, Παπαθανασίου (60’ Βουργουτζής), Νικολόπουλος, Μικέλ Άντζελο, Δελαπόρτας, Μπίσα, Κλιγγόπουλος (70’ Χατζησάββας), Γιόνδης, Μπουντόπουλος (72’ Σταυλάς)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments