Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Σταμούλης: “Είναι χαρά μου που είμαι μέλος του Διαγόρα”

Σταμούλης: “Είναι χαρά μου που είμαι μέλος του Διαγόρα”

0
Dodekanisos

Ο Θανάσης Σταμούλης είναι το νέο πρόσωπο στη διοικούσα επιτροπή του μπάσκετ του Γ.Σ. Διαγόρας, θέλοντας να βοηθήσει με το δικό του τρόπο την προσπάθεια της ομάδας από τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο ίδιος μίλησε για την παρουσία του στην ομάδα μας και τους στόχους, καλώντας το φίλαθλο κόσμο του Διαγόρα και του νησιού να στηρίξουν την προσπάθεια της. Αναλυτικά, όσα αναφέρει:

«Μετά από συζήτηση με τον κ. Στάμο Καράβα, αποφάσισα να ασχοληθώ δυναμικά με τον Διαγόρα, προκειμένου να δημιουργήσουμε κάτι καλό και να οδηγήσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά την ομάδα. Ο Διαγόρας είναι ένα πολύ ιστορικό σωματείο και δεν κρύβω ότι είναι χαρά μου, που είμαι μέλος του και νιώθω τη αύρα του. Μπορώ να συμβάλλω και από την πλευρά μου για να δούμε ψηλά την ομάδα. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι ο Διαγόρας οργανώνεται σε όλα τα επίπεδα και τα αποτελέσματα ήδη αρχίζουν και γίνονται ορατά.

Θέλω να ευχαριστήσω για την άριστη συνεργασία που ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό τον κ. Στάμο Καράβα, την πρόεδρο του Διαγόρα κ. Τασία Καρπαθάκη, καθώς επίσης τον Γιάννη Ευθυμίου και τον Άρη Γυφτάκη. Έχουμε ήδη μία άριστη συνεργασία με τον Στάθη Βλαχοδήμο, που είναι ο νέος μας προπονητής, με τον οποίο είχα συνεργαστεί και παλαιότερα με επιτυχία. Είναι νέος, φιλόδοξος, με γνώσεις και πιστεύω ότι θα τα πάει μία χαρά. Ζητώ από τον κόσμο του Διαγόρα να στηρίξει την προσπάθεια μας και στο τέλος όλοι θα είμαστε χαρούμενοι. Καλώ τους υγιείς φιλάθλους του νησιού να στηρίξουν την προσπάθεια του Διαγόρα, που βασίζεται σχεδόν εξ ολοκλήρου σε Ροδίτες αθλητές, που κάνουν τη δική τους προσπάθεια. Θέλουμε από τον κόσμο να προμηθευτεί τις κάρτες διαρκείας της ομάδας και καλούμε όσους θέλουν να βοηθήσουν οικονομικά την προσπάθεια μας, γιατί πραγματικά κάτι πολύ καλό συμβαίνει στον Διαγόρα».

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments