Αρχική Videos “Σταματήστε την εντολή εμβολιασμού στον στρατό!”

“Σταματήστε την εντολή εμβολιασμού στον στρατό!”

0

Ο γερουσιαστής Rand Paul (R-Ky.) και άλλοι 19 γερουσιαστές απειλούν να μην ψηφίσουν υπέρ των νέων αμυντικών δαπανών των ΗΠΑ εκτός εάν υπάρξει επίσης ψηφοφορία για τον τερματισμό της εντολής εμβολιασμού για τον κορωνοϊό του στρατού.

«Αναλαμβάνουμε δράση σήμερα λέγοντας ότι δεν θα ψηφίσουμε υπέρ του νομοσχεδίου για την άδεια άμυνας εκτός εάν έχουμε ψηφοφορία για τον τερματισμό αυτής της εντολής», είπε ο Paul στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια ενημέρωσης. Ο ίδιος επεσήμανε ότι «η εντολή δεν έχει νόημα επειδή τα εμβόλια για τον COVID-19 δεν σταματούν τη μετάδοση, ενώ πολλά μέλη έχουν περάσει κορωνοϊό, κάτι που τους παρέχει μια μορφή προστασίας από επαναμόλυνση».

«Οι συγκρούσεις στον κόσμο γίνονται χειρότερες, όχι καλύτερες. Χρειαζόμαστε περισσότερους ανθρώπους στο στρατό, όχι λιγότερους. Και αυτή η εντολή θα οδηγήσει σε χιλιάδες, δεκάδες χιλιάδες ικανούς Αμερικανούς που είναι καλά εκπαιδευμένοι να εγκαταλείψουν τον στρατό επειδή επέλεξαν να μην εμβολιαστούν», τόνισε χαρακτηριστικά.

Οι Ρεπουμπλικάνοι ελπίζουν να συγκεντρώσουν αρκετή υποστήριξη για να εμποδίσουν μια ψηφοφορία για την προώθηση του νομοσχεδίου για τις αμυντικές δαπάνες. Θα χρειαστούν 41 ψήφους για να μπλοκάρουν το νομοσχέδιο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments