Αρχική Videos “Σταματήστε αυτόν τον τρελό πόλεμο τώρα, είναι πολύ εύκολο να γίνει”

“Σταματήστε αυτόν τον τρελό πόλεμο τώρα, είναι πολύ εύκολο να γίνει”

0

Η σύγκρουση στην Ουκρανία θα μπορούσε να κλιμακωθεί σε πυρηνικό πόλεμο λόγω της μεταφοράς δυτικών αρμάτων μάχης στο Κίεβο, δήλωσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. «Πρώτα τανκς, μετά πυρηνικά όπλα. Σταματήστε αυτόν τον τρελό πόλεμο τώρα. Είναι τόσο εύκολο να γίνει», έγραψε ο πολιτικός στο κοινωνικό του δίκτυο Truth Social.

Ο Τραμπ έχει επανειλημμένα προειδοποιήσει ότι η κατάσταση στην Ουκρανία θα μπορούσε να κλιμακωθεί σε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Ο πολιτικός είναι πεπεισμένος ότι οι εχθροπραξίες δεν θα είχαν ξεκινήσει αν συνέχιζε να ασκεί την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Την προηγούμενη μέρα, η γερμανική κυβέρνηση συμφώνησε να στείλει άρματα μάχης Leopard 2 στην Ουκρανία. Σχεδιάζεται να σχηματιστούν δύο τάγματα αρμάτων μάχης, στο πρώτο στάδιο, το Βερολίνο θα μεταφέρει 14.  Όπως σημείωσε ο Γερμανός υπουργός Άμυνας Μπόρις Πιστόριους, τα τανκς θα μπορούσαν να φτάσουν στην Ουκρανία στα τέλη Μαρτίου.
Την παράδοση αρμάτων μάχης για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας ανακοίνωσε την Τετάρτη και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν . Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ουκρανικός στρατός θα λάβει 31 οχήματα μάχης M1 Abrams

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments