Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Σταματελόπουλος: «Στόχος της Ρόδου η άνοδος!»

Σταματελόπουλος: «Στόχος της Ρόδου η άνοδος!»

0
Apostolos Vasilios Stamatelopoulos / Facebook
Dodekanisos

Ο Απόστολος Σταματελόπουλος, Ελληνοαυστραλός επιθετικός της Ρόδου διανύει μία εξαιρετική χρονιά στην Super League 2. Με έξι τέρματα είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος στον Νότιο όμιλο. Μιλώντας στην ιστοσελίδα mikriliga.com, ο Σταματελόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του που βρίσκεται στα «ελάφια». Παράλληλα στάθηκε στον σημαντικό αριθμό γκολ που έχει σημειώσει, ενώ τόνισε ότι στόχος της Ρόδου δεν είναι άλλος από την άνοδο! 

Αναλυτικά

 

«Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ. Είναι πολύ νωρίς βέβαια γιατί έχουμε παίξει μόλις έξι παιχνίδια. Απομένουν πάρα πολλά ματς ως το τέλος της σεζόν. Σε κάθε περίπτωση όμως η επίδοση των έξι τερμάτων είναι ιδιαίτερα σημαντική. Είμαι χαρούμενος που σκοράρω. Όμως αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βοηθάω με τα γκολ μου την ομάδα. Να κάνω ό,τι μπορώ για να πετύχουμε το στόχο της ανόδου.

Ήθελα να κάνω το βήμα στην Ευρώπη το καλοκαίρι. Πιστεύω ότι η Ρόδος ήταν η ιδανική επιλογή για εμένα. Έχω οικογένεια στην Ελλάδα. Η ομάδα μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Θέλω να πάμε καλά στο πρωτάθλημα. Να συνεχίσουμε να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο. Τους θέλουμε στο πλευρό μας και είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τη στήριξη τους για να πετύχουμε τους στόχους μας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments