Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Στα πλέι οφ ο Διαγόρας!

Στα πλέι οφ ο Διαγόρας!

0
diagoras_panigiria
Dodekanisos
Με αποβολή και όχι υποβιβασμό τιμωρήθηκαν τα Τρίκαλα για την υπόθεση της πλαστής εγγυητικής επιστολής. Αυτό σημαίνει πως η θεσσαλική ομάδα χάνει το δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ της Football League (αν και όποτε αυτά γίνουν), ωστόσο θα παραμείνουν στην κατηγορία αν καταθέσουν νέα εγγυητική επιστολή.
Βάσει του κανονισμού, τη θέση των Τρικάλων στα πλέι οφ παίρνει η αμέσως επόμενη ομάδα στην κατάταξη της Football League, ο Διαγόρας. Παράλληλα επιβλήθηκαν πρόστιμα και άλλες ποινές στον πρόεδρο Νίκο Γαλανακόπουλο και τον μεγαλομέτοχο Βαγγέλη Πλεξίδα.
Η ποινή που επιβλήθηκε στα Τρίκαλα είναι εφέσιμη και αναμένεται να κατατεθεί έφεση.
Αναλυτικά η απόφαση:
«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ – FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ ομόφωνα κρίνει ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση.
Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ τις πειθαρχικές ποινές α)την αποβολή της από το Πρωτάθλημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και ως εκ τούτου αυτή δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες κατάταξης και β) την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των εξήντα χιλιάδων (60.000) ευρώ και κατά τα ? αυτής σαράντα πέντε (45.000) ευρώ.» (sportfm.gr)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments