Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Στα play out η Δόξα Ψίνθου

Στα play out η Δόξα Ψίνθου

2
aspida doksa
Dodekanisos

Στα play out θα διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία η Δόξα Ψίνθου η οποία πήρε μεν ένα βαθμό στη Σάλακο στο παιχνίδι με την τοπική Ασπίδα (1 – 1), ο οποίος όμως δεν ήταν αρκετός για να της δώσει την δυνατότητα να αποφύγει τα μπαράζ. Το παιχνίδι έκανε κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω του δυνατού ανέμου που επικρατούσε στην περιοχή και εμπόδιζε τις κινήσεις των παικτών και των δυο ομάδων. Έδινε σαφή πλεονέκτημα σε αυτόν που σε κάθε ημίχρονο τον είχε μαζί του. Η Δόξα ξεκίνησε δυνατά και με τον αέρα σύμμαχο της. Οι παίκτες της επιχείρησαν αρκετά σουτ που τα περισσότερα δεν βρήκαν τον επιθυμητό στόχο. Κατάφεραν όμως να προηγηθούν στο 26’ όταν ο Τσοπάνογλου έφυγε από τα δεξιά (ύστερα από βαθιά μπαλιά), προχώρησε και με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στη γωνιά κάνοντας το 0 – 1. Νωρίτερα (στο 9’), οι «βυσσινί» είχαν ένα πολύ ωραίο σουτ του ίδιου παίκτη όπου ο Λιάνι κατάφερε να εξουδετερώσει με διπλή προσπάθεια.
Στην επανάληψη, η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε. Η Ασπίδα μπήκε πιο δυνατά και με την βοήθεια του αέρα άρχισε να …δείχνει τα δόντια της. Μόλις στο 47’ μάλιστα κατάφερε να φθάσει στην ισοφάριση όταν ο Λαγός εκτέλεσε πλάγιο άουτ, ο Ν. Μάχλης πήρε την κεφαλιά προς τα πίσω και ο Τριπολίτης από το ύψος της μικρής περιοχής δεν δυσκολεύτηκε με πλασέ να ισοφαρίσει σε 1 – 1.
Στο 57’ ο Τσοπάνογλου έκανε σέντρα από τα αριστερά και ο Οχτάρας έκανε μια κεφαλιά από κοντά (εκτός ισορροπίας), στέλνοντας όμως τη μπάλα άουτ.
Στο 71’ ο Τριανταφύλλου εκτέλεσε φάουλ απευθείας αλλά ο Τόππος κατάφερε πολύ ωραία να αποκρούσει σε κόρνερ.
Στο 80’ χάθηκε η καλύτερη φάση του αγώνα για την Ασπίδα. Ο Σεβδαλής σούταρε περίπου τρία μέτρα έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο και ενώ είχε καθοδική πορεία προς τα δίχτυα, με τα ακροδάχτυλα ο Τόππος την «πέταξε» κόρνερ την τελευταία στιγμή.
Στη συνέχεια υπήρξε ένα τρίλεπτο πολύ σημαντικό για την Δόξα Ψίνθου η οποία έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες:
-Στο 85’ ο Οχτάρας έκανε ωραία σέντρα από τα αριστερά αλλά ο Βασίλης Ορφανός ο οποίος ήταν αφύλακτος μέσα στην περιοχή πλάσαρε αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ)
-Στο 87’ από σέντρα του Τσοπάνογλου. Ο Βασίλης Ορφανός ήταν και πάλι μόνος κάνοντας με κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα να περάσει …ξυστά δίπλα από το κάθετο δοκάρι και να καταλήξει και πάλι άουτ.
Καλύτεροι των γηπεδούχων οι Σεβδαλής, Καϊμαξής και Τριανταφύλλου. Άρεσαν από την Δόξα οι Τσομπάνογλου, Β. Ορφανός και Κυριαζής.
Καλή ήταν η διαιτησία του Καραγιάννη (Σάββενας, Μπερδεμπές)
ΑΣΠΙΔΑ: Λιάνι, Χατζηκυριάκος, Τριανταφύλλου, Γιουτζεσόϊ, Μ. Μάχλης, Λαγός, Ν. Μάχλης (69’ Παπαχριστοδούλου), Τριπολίτης, Καρακώστας (37’ Καρασάββας), Σεβδαλής, Καϊμαξή (92’ Φιόλας)
ΔΟΞΑ: Τόππος, Κιλασίν, Μ. Στελλάς, Μπίλλη, Δ. Ορφανός, Γ. Μπαρμπαντώνης, Οχτάρας, Κυριαζής, Τσοπάνογλου, Β. Ορφανός, Τσούλλος (65’ Λαουδίκος)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
stratos
stratos
10 years ago

ela na mas adeiazoun tin gonia aftes oi omadoules…..

ΔΟΞΑ ΨΙΝΘΟΥ
ΔΟΞΑ ΨΙΝΘΟΥ
10 years ago

Αυτες τις οποιες αποκαλεις ομαδουλες καποια μερα θα σε @@@@@@@ και δεν θα ξερεις απο που να φυγεις ασχετοι!