Αρχική Videos Στα περίχωρα της Ουάσινγκτον το People’s Convoy της Αμερικής

Στα περίχωρα της Ουάσινγκτον το People’s Convoy της Αμερικής

0

Πάρα πολλά είναι τα μεγάλα φορτηγά, οχήματα και αυτοκίνητα τα οποία συγκεντρώνονται στα περίχωρα της Ουάσιγκτον ως μέρος διαμαρτυρίας ενάντια στους περιορισμούς του κορωνοϊού. Το λεγόμενο «People’s Convoy», το οποίο προέρχεται από την Καλιφόρνια και έχει προσελκύσει συμμετέχοντες από όλη τη χώρα, ζητά να τερματιστούν όλοι οι περιορισμοί που σχετίζονται με την πανδημία. Είναι εμπνευσμένο από τις διαδηλώσεις τον περασμένο μήνα που έγιναν στην Οτάβα, την πρωτεύουσα του Καναδά.

Τα επόμενα προγραμματισμένα βήματα τoυ κονβόι είναι ασαφή. Αργά το βράδυ του Σαββάτου, ένας από τους διοργανωτές, ο Brian Brase είπε σε συνέντευξη του μεταξύ άλλων και τα εξής: «Δεν θέλουμε να κλείσουμε την Ουάσιγκτον. Θέλουμε απλώς ελευθερία. Θέλουμε να έχουμε το δικαίωμα της επιλογής. Δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα μείνουμε στην περιοχή. Η κατάσταση είναι πολύ ρευστή».

Ο Brase είπε επίσης ότι η ομάδα θέλει να τερματιστεί η κήρυξη εθνικής έκτακτης ανάγκης ως απάντηση στον κορωνοϊό – που εκδόθηκε αρχικά από τον Τραμπ τον Μάρτιο του 2020 και αργότερα επεκτάθηκε από τον Μπάιντεν – και το Κογκρέσο να πραγματοποιήσει ακροάσεις διερευνώντας τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην πανδημία.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments