Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Στα μπαράζ ανόδου για την Α2 οι γυναίκες του Ροδίων

Στα μπαράζ ανόδου για την Α2 οι γυναίκες του Ροδίων

0
Dodekanisos

Η ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου αφού έλαβε υπόψη τις αποφάσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης στις 20/5/2020 που καθόρισαν τον τρόπο λήξης των πρωταθλημάτων Ανδρών και Γυναικών τα οποία δεν είχαν ολοκληρωθεί έως στις 7/5/2020 (ημερομηνία που αποφασίστηκε η οριστική διακοπή όλων των αγωνιστικών εκδηλώσεων πετοσφαίρισης), αποφάσισε τη διαδικασία λήξης του πρωταθλήματος Γυναικών στα Δωδεκάνησα (υποόμιλος του Ι΄ Ομιλου της Β’ Εθνικής/Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος Γυναικών).

Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα είχε διακοπεί στη Β΄ φάση (play offs) αφού είχαν ολοκληρωθεί οι ημιτελικοί και τα σωματεία Ροδίων άθλησις και ΡΣΦΠ Τελχινίς είχαν προκριθεί στη σειρά των τελικών έχοντας μία νίκη η κάθε ομάδα από την Α΄ φάση (κανονική περίοδο).

Το γεγονός αυτό συνιστά ισοπαλία για τα δύο σωματεία και μετά από διευκρινιστική οδηγία της ΕΟΠΕ η πρώτη θέση έπρεπε να κριθεί μετά από κλήρωση.

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε από την ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδ/σου παρουσία εκπροσώπων των δύο σωματείων.

Το αποτέλεσμα ανέδειξε στην 1η θέση του πρωταθλήματος με δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία την ομάδα του Ροδίων άθλησις.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments