Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Στα Μαριτσά δεν έχει πρόβλημα

Στα Μαριτσά δεν έχει πρόβλημα

0
iraklis maritson
Dodekanisos

Παίζοντας καλύτερα στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ο Ηρακλής Μαριτσών επικράτησε με 2 – 0 του Απόλλωνα Απολλώνων και πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του. Ήταν η δεύτερη νίκη για τους Μαριτσενούς οι οποίοι αισίως έφθασαν στους επτά βαθμούς στην βαθμολογία της Α’ Κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα και έδειξαν να ελέγχουν το παιχνίδι. Ο Τσούφιος στο 12’ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0 ενώ στο 86’ ο Αγγελόπουλος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2 – 0 «σφραγίζοντας» έτσι τη νίκη της ομάδας του. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο. Στο 45’ αποβλήθηκε ο Σαπαλίδης γιατί αναφέρθηκε με ρατσιστικό τρόπο στον Κουλιμπαλί ενώ στο 60’, την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε και ο Θεοφάνης Λορέντζος διότι ανέτρεψε αντίπαλο που βρίσκονταν σε προφανή θέση για γκολ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε η Φιλιππάκου (Καραγιάννης, Μοσχάτος)
ΗΡΑΚΛΗΣ: Κοσμάς, Παπακωνσταντής Κώστας, Καρίκης Γιώργος, Λορέντζος, Τσούφιος, Συμεωνίδης, Βασιλώττος Ευθύμης (82’ Στεφανάκης), Φελεσάκης, Καρίκης Δ. Γιώργος (89’ Παπακωνσταντής Στέργος), Μπιλιάς, Κουλιμπαλί (65’ Αγγελόπουλος)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΩΝ: Γιάννης Μακαρούνας, Μπαϊράμης, Μιχάλης Μακαρούνας, Γεωργίου, Ισκάς, Χατζηκυριάκος, Παλάζης, Λολάκης (70’ Ροδοσνιώτης), Γιαννακόπουλος (76’ Πονήρης), Σαπαλίδης, Γιουτζεσόϊ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

φωτογραφία: Ανδρέας Σαββιδάκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments