Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Στα κλιμάκια της εθνικής παγκορασίδων η Σταματίνα Γκιζέττη!

Στα κλιμάκια της εθνικής παγκορασίδων η Σταματίνα Γκιζέττη!

0
Dodekanisos

Μία ακόμα αθλήτρια του αναπτυξιακού προγράμματος βόλεϊ της Τελχινίδας κερδίζει το ενδιαφέρον των εθνικών ομοσπονδιακών τεχνικών, οι οποίοι την συμπεριέλαβαν στην τελική φάση αξιολόγησης και επιλογής για την εθνική ομάδα παγκορασίδων.

Η νεαρή Ροδίτισσα είχε επιλεγεί για το διακλιμακιακό της προηγούμενης χρονιάς, το οποίο λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης εξαιτίας του κοροναϊού, δεν πραγματοποιήθηκε. Υπό αυτές τις συνθήκες η αθλήτρια της Τελχινίδας καλείται και φέτος να συμμετάσχει σε αυτή τη διαδικασία αξιολόγησης και τελικής επιλογής, με υπεύθυνο προπονητή τον κ. Γκούντα, με στόχο τη σύσταση της φετινής εθνικής ομάδας παγκορασίδων.

Η Σταματίνα Γκιζέττη αποτελεί βασικό μέλος όλων των αναπτυξιακών τμημάτων της Τελχινίδας και τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία σε όλα τα πρωταθλήματα τόσο στη σάλα, όσο και στη άμμο.

Την αγωνιστική χρονιά που μας πέρασε κατάφερε με την ομάδα των νεανίδων να κατακτήσει το πρωτάθλημα Δωδεκανήσου και το πρωτάθλημα Αιγαίου. Με τις κορασίδες πρόλαβε να κατακτήσει το πρωτάθλημα Δωδεκανήσου, αλλά δυστυχώς το πρωτάθλημα Αιγαίου ακυρώθηκε, ενώ με τις παγκορασίδες, μέχρι τη στιγμή που το πρωτάθλημα διεκόπη οριστικά, η ομάδα της ήταν αήττητη έχοντας προλάβει να παίξει τουλάχιστον από μία αγωνιστική με όλους τους αντιπάλους.

Η εξέλιξη της νεαρής αθλήτριας είναι διαρκής και ραγδαία ενώ αναμφισβήτητα αποτελεί ένα μεγάλο ταλέντο του Ροδίτικου αθλητισμού. Η προπονήτρια της στο μπιτς βόλεϊ Φαίη Μίχου χαρακτηριστικά αναφέρει: «Πρόκειται για μία από τις πιο προσηλωμένες, υπεύθυνες και εργατικές αθλήτριες που έχω συναντήσει σε ολόκληρη την προπονητική μου καριέρα. Όταν στην καραντίνα άλλα παιδιά δεν ήξεραν τι να κάνουν για να γεμίσουν τις ώρες της απομόνωσης, εκείνη έκανε την πιο σκληρή, συστηματική και ευφάνταστη προπόνηση που θα μπορούσε να κάνει κανείς. Βγήκε από αυτή τη διαδικασία πιο δυνατή και πιο έτοιμη. Χαίρομαι πάρα πολύ για αυτή την ευκαιρία που της δίνεται γιατί δυστυχώς αυτό μας λείπει εδώ που είμαστε, μακριά από τους πυρήνες των αθλητικών δράσεων, εμπειρίες, δηλαδή και ευκαιρίες. Κάποιος που να βλέπει αυτά τα παιδιά, να παρακολουθεί πως εξελίσσονται, να τα αξιολογεί και να τα συμπεριλαμβάνει σε αθλητικές δράσεις που θα τα βοηθήσουν να εξελίξουν τα ταλέντα τους και να διαπρέψουν στο μέλλον. Τίποτα δε θα με εκπλήξει με αυτό το παιδί. Είναι τόσο προσηλωμένη στους στόχους της που πιστεύω ότι θα κατακτήσει όποια κορυφή ‘βάλει στο μάτι’»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments