Αρχική Αθλητικά νέα Στα ημιτελικά η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών νίκησε 10-4 το Μαυροβούνιο

Στα ημιτελικά η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών νίκησε 10-4 το Μαυροβούνιο

0
Φωτογραφία: sport24.gr
Dodekanisos

Την πρόκριση στα ημιτελικά του πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, εξασφάλισε η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών. Το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου επικράτησε 10-4 του Μαυροβουνίου και βρίσκεται προ των πυλών για ένα μετάλλιο! 

Το πρωί της Παρασκευής (06/08, ώρα 9:30) συντονιζόμαστε όλοι μπροστά από τις τηλεοράσεις μας. Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών θα βρεθεί αντιμέτωπη από την μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της. Ή πιο σωστά έχει ραντεβού με την ιστορία! Συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσει τον νικητή του «ζευγαριού» Ουγγαρία – Κροατία στα ημιτελικά του τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων. 

Η Ελλάδα προέβη σε ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση και με άμυνα για σεμινάριο κόντρα στο Μαυροβούνιο νίκησε 10-4. Ταυτόχρονα πήρε και την πρόκριση για τα ημιτελικά του τουρνουά για πρώτη φορά από το 2004! 

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 2-1, 3-1, 4-2

Ελλάδα (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 5, Σκουμπάκης, Καπότσης 1, Φουντούλης 1, Παπαναστασίου 1, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 1, Μουρίκης, Κολόμβος, Γκιουβέτσης 1, Βλαχόπουλος.

Μαυροβούνιο (Γκοϊκοβιτς): Κάντιτς, Μπργκούλιαν 1, Πέρκοβιτς, Πέτκοβιτς, Τσούσκοβιτς 1, Πόπαντιτς, Βίντοβιτς, Ουκρόπινα, Ίβοβιτς 2, Σπάιτς, Μάτκοβιτς, Μπανίσεβιτς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments