Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Στα εγκαίνια και ο Ανδριανός!

Στα εγκαίνια και ο Ανδριανός!

0
andrianos
Dodekanisos

Ο υφυπουργός Αθλητισμού θα βρεθεί στην Κάρπαθο την Κυριακή, καθώς αποδέχθηκε την πρόταση του συλλόγου και του προέδρου της ομάδας Πρωτέα Απερίου, Νίκου Αλεξιάδη, να εγκαινιάσει το νέο γήπεδο της ομάδας. Μετά από μια επίπονη και κουραστική προσπάθεια δυο ετών, οι άνθρωποι του Πρωτέα Απερίου κατάφεραν να φτάσουν στην πραγματοποίηση ενός… ονείρου. Να ολοκληρώσουν την τοποθέτηση του νέου τους χλοοτάπητα στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις τους στην Κάρπαθο.
Τα εγκαίνια μάλιστα θα γίνουν αυτή την Κυριακή στις 18:30, από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό, ο οποίος και αποδέχθηκε την πρόσκληση των μελών του συλλόγου!
Πρόκειται για ένα έργο το οποίο είναι αυτοχρηματοδοτούμενο, αφού δεν υπήρξε βοήθεια από τον Δήμο Καρπάθου και σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Δ.Σ. του Πρωτέα κόστισε γύρω στις 120.000 ευρώ.
Δηλώσεις για το θέμα, έκανε στην «Ροδιακή» και ο πρόεδρος του συλλόγου, Νίκος Αλεξιάδης:
«Ξεκινήσαμε πριν από δύο χρόνια να μαζεύουμε τα χρήματα από μέλη και φίλους του συλλόγου, εντός και εκτός Απερίου. Φτάσαμε μέχρι την Αμερική για να κάνουμε μια εκδήλωση και καταφέραμε να συγκεντρώσουμε το 90% των χρημάτων. Το έργο αποπερατώθηκε πριν από μια εβδομάδα. Οι δυσκολίες που συναντήσαμε ήταν αρκετές γιατί ο Δήμος Καρπάθου αρνιόταν να επιδιορθώσει τις ζημιές που προκλήθηκαν από τις αποχετεύσεις των δημοτών του Απερίου που πέφτουν μέσα στο Αθλητικό Κέντρο του Πρωτέα. Έτσι το έργο καθυστέρησε δύο μήνες και επειδή αναλάβαμε να φτιάξουμε και το πρόβλημα με τις αποχετεύσεις, επιβαρυνθήκαμε 10-12 χιλιάδες ευρώ επιπλέον κόστος. Είναι ένα έργο που το έκανε ο Πρωτέας στο Απέρι για όλη την Κάρπαθο».

http://www.argolikeseidhseis.gr/

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments