Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Στα δύο η… Α2;

Στα δύο η… Α2;

0
doksa_aspida1
Dodekanisos
Την περίπτωση να γίνει μια νέα κατηγορία της Α2 ξεχωριστά για το βόρειο συγκρότημα εξετάζουν στην ΕΠΣΔ, σύμφωνα με το giafkasports.gr. Συγκεκριμένα έχει σταλεί έγγραφο στο οποίο ζητούν από τις ομάδες της Κω (ΠΑΟ Κω, Δόξα Καρδάμαινας, Αντίμαχος, Νικαγόρας) αλλά και των γύρω νησιών (Κάλυμνος, Πάτμος, Λέρος) να αποφασίσουν για το αν θέλουν να γίνει μια κατηγορία από την οποία ο πρωταθλητής θα ανεβαίνει στην Α1 και δεν θα πέφτει κανείς.
Σύμφωνα με πληροφορίες αρκετές είναι οι ομάδες που βλέπουν με καλό μάτι αυτήν την προοπτική αφού θα μπορεί μια ομάδα πιο εύκολα να διεκδικήσει πρωτάθλημα και να ανέβει στην Α1.
Σίγουρα θεωρείται θετικό ότι θα μπορούν όλες οι ομάδες να διεκδικούν με αξιώσεις το πρωτάθλημα, όπως επίσης ότι δεν θα υπάρχει και μεγάλη επιβάρυνση από τα πολλά εκτός έδρας ταξίδια στην Ρόδο.
Από την άλλη πλευρά, κάποιες ομάδες θεωρούν ότι η ΕΠΣΔ με αυτήν την κίνηση ουσιαστικά υποβαθμίζει το ποδόσφαιρο στο βόρειο συγκρότημα. Θα συμμετέχουν σε έναν όμιλο όπου δεν θα πέφτει κανείς και έτσι πολλές ομάδες ίσως από ένα σημείο και μετά να είναι αδιάφορες, και από αγωνιστικής πλευράς η ομάδα που ανεβαίνει θα είναι πολύ δύσκολο να μείνει στην κατηγορία αφού θα υπάρχει διαφορά δυναμικότητας.
Ένας από τους ανθρώπους που δεν συμφωνούν με αυτήν την κίνηση είναι ο πρόεδρος της Δόξας Καρδάμαινας, Ντίνος Χρυσόπουλος, ο οποίος δήλωσε σχετικά στο giafkasports.gr:
«Η Δόξα Καρδάμαινας δεν συμφωνεί με αυτήν την πρόταση. Νιώθουμε ότι έτσι υποβαθμίζουν το ποδόσφαιρο του βορείου συγκροτήματος. Αλλά και εμείς να πούμε όχι, δεν θα αλλάξει κάτι, δυστυχώς άλλοι αποφασίζουν για την Δόξα. Σκεφτόμαστε πάντως αν δεν φτιαχτεί το γήπεδο στην Καρδάμαινα να μην λάβουμε μέρος στο πρωτάθλημα, όποιο και αν είναι αυτό».
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments