Αρχική Αθλητικά νέα Στα Χανιά Σπανουδάκη και Ράμμου

Στα Χανιά Σπανουδάκη και Ράμμου

0
Dodekanisos

Στο κορυφαίο μίτινγκ στίβου «Χανιά 2017» που θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο στην ομώνυμη πόλη των Χανίων, θα βρεθούν και δύο Ροδίτισσες αθλήτριες η Ραφαέλα Σπανουδάκη και η Νεφέλη Ράμμου.

Βασικός και ουσιαστικός διοργανωτής των αγώνων είναι ο Γυμναστικός Σύλλογος «Ελευθέριος Βενιζέλος», ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία στον κλασικό αθλητισμό, και οι αγώνες έχουν την υποστήριξη του ΣΕΓΑΣ.

Η αθλήτρια του Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Σπανουδάκη θα αγωνιστεί στον δρόμο των 100 μέτρων ενώ η αθλήτρια του ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ Ράμμου θα αγωνιστεί στα 100 μέτρα με εμπόδια.

Η συνάντηση στα Χανιά είναι η 7η  κατά σειρά και από τις σπουδαιότερες που διοργανώνονται τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας καθώς οι διοργανωτές προσπαθούν σιγά-σιγά να καθιερώσουν τους αγώνες σε ψηλότερο επίπεδο με την προσέλκυση περισσότερων ξένων αθλητών και αθλητριών, εγνωσμένης αξίας, ώστε οι αγώνες να αποκτήσουν την αίγλη που επιθυμούν.

Οι προσπάθειες των αθλητών σε ορισμένα αγωνίσματα έχουν και τον χαρακτήρα της  πρόκρισης για την Εθνική ομάδα και θεωρούμε πως είναι ένα πολύ σημαντικό κίνητρο για την συμμετοχή τους. Εμείς ευχόμαστε και στις δύο Ροδίτισσες αθλήτριες ότι το καλύτερο στους αυριανούς αγώνες.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments