Αρχική Videos Στα άκρα οι σχέσεις Ρωσίας και Πολωνίας

Στα άκρα οι σχέσεις Ρωσίας και Πολωνίας

0

Πολύ σκληρή απάντηση ετοιμάζεται να δώσει η Ρωσία στην Πολωνία, όπως δήλωσε η εκπρόσωπος του Ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα. Αιτία, η κατάληψη φυσικά του σχολείου της Ρωσικής πρεσβείας. Η Ζαχάροβα, χαρακτηριστικά είπε τα εξής:

«Η απάντηση θα είναι πολύ σκληρή. Η επίσημη Βαρσοβία θα δεχθεί αντίποινα, όπως καταλαβαίνετε, τα οποία θα ληφθούν αφού θα τα επεξεργαστούν πρώτα οι υπηρεσίες μας. Αυτή η εργασία έχει ξεκινήσει, αυτή είναι η επιλογή τους, θα απαντήσουμε».
Η πρεσβεία της Ρωσίας στη Βαρσοβία είναι έτοιμη για οποιεσδήποτε αποφάσεις λάβει η Μόσχα μετά την κατάσχεση του κτιρίου από τις πολωνικές αρχές, δήλωσε ο Ρώσος πρέσβης στη χώρα Sergey Andreyev.

«Η Μόσχα παίρνει τις αποφάσεις. Ας γίνει έτσι όπως αποφασίσει η ηγεσία μας», είπε ο Ρώσος διπλωμάτης όταν ρωτήθηκε για πιθανή διακοπή των διπλωματικών σχέσεων.
«Δεν βλέπω κανένα νόημα στη διατήρηση διπλωματικών σχέσεων με την Πολωνία. Αυτό το κράτος δεν πρέπει να υπάρχει για εμάς ενώ στην εξουσία του δεν υπάρχουν παρά μόνο Ρωσόφοβοι», είπε οργισμένα ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού συμβουλίου ασφαλείας Dmitry Medvedev

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments