Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Σπουδαίο “διπλό” της ΑΕ Κύπρου

Σπουδαίο “διπλό” της ΑΕ Κύπρου

0
Dodekanisos

Μεγάλη νίκη που της δίνει το δικαίωμα να κάνει ένα σημαντικό βήμα τίτλου πέτυχε η ΑΕ Κύπρου η οποία επικράτησε μέσα στα Μάσαρη του τοπικού Αστέρα με 1 – 0. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 25’ με το Νίκα ο οποίος με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0 – 1). Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν και μπόρεσαν να ανέβουν λίγο δίνοντας άλλο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, χωρίς πάντως να μπορούν να φθάσουν στην ισοφάριση. Είχαν πάντως τη μεγάλη τους στιγμή στις καθυστερήσεις όταν ο Στεφανάκης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γιαννουκάς (όττορος, Μαυρουδής)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Μαρίνοβ, Α. Χατζημανώλης, Κιλασίν, Στεφανάκης, Ζωάννου (72’ Λούππος), Στογιανόφσκι, Σακαρέλης, Μουδάτσος, Φωτάρας, Δημητριάδης, Δεληγιάννης (55’ Μ. Χατζημανώλης)
ΑΕ ΚΥΠΡΟΥ: Τύρελης, Χωρίτης, Βασιλείου, Στόϊος, Συμεωνίδης, Κοντογιώργος, Αμπελάς, Ροδίτης, Νίκας (83’ λ.τ. Γουλόπουλος), Τριπολίτης (56’ Τριανταφυλλίδης), Πρέτσι (79’ Κουίδης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments