Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Σπουδαίο «διπλό» στη Λάρισα με «σούπερ» Γεωργίου

Σπουδαίο «διπλό» στη Λάρισα με «σούπερ» Γεωργίου

0
Dodekanisos

Με ένα παλικαρίσιο τέρμα του Γεωργίου στο 65’ ο Διαγόρας απέδρασε με το «διπλό» από το AEL FC ARENA επικρατώντας του τοπικού Απόλλωνα σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League 2. Οι «κυανέρυθροι» του Σάκη Θεοδοσιάδη ήταν για μια ακόμα φορά πολύ καλοί, έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και ένα δεύτερο τέρμα για να το «καθαρίσουν» πολύ πιο εύκολα. Ο Διαγόρας δείχνει ότι είναι μια ομάδα που κυνηγάει την ουσία, ήταν και πάλι πολύ σωστά στημένος στον αγωνιστικό χώρο και έτσι κατάφερε να πετύχει την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα της Super Leasgue 2.
Θα έλεγε κανείς ότι ήταν κάτι που του άξιζε όχι μόνο για τη σημερινή του εμφάνιση αλλά και για τις προηγούμενες δυο οι οποίες ήταν καλές. Οι «κυανέρυθροι» είχαν και πάλι αγωνιστική πειθαρχία και πάθος τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Απόλλωνας Λάρισας είχε ορισμένα διαστήματα που είχε για πολύ ώρα τη μπάλα στην κατοχή του, όμως δεν μπορούσε να απειλήσει την καλά οργανωμένη άμυνα του Διαγόρα αλλά και τον σταθερό για μια ακόμα φορά Τσέλιο.

Ο Φώτης Γεωργίου ήταν από τους καλύτερους παίκτες στο παιχνίδι καθώς εκτός από το γκολ, κατάφερε να δώσει άλλη πνοή από τη μεσαία γραμμή και μπροστά. Εξαιρετικός και πάλι ήταν ο Ντοριβάλ στον άξονα ενώ πολύ καλό παιχνίδι έκανε από τα πλάγια και ο Σανδραβέλης και βοήθησε σημαντικά.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 5’ Ο Λίταινας μπήκε στην περιοχή, έκανε το γύρισμα, η μπάλα κόντραρε στον Ρουγκάλα και στρώθηκε στον Σκούπρα ο οποίος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 11′ ο Ντορίβα που έχει καλά πόδια, έκανε ένα μακρινό σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε και έφθασε στα χέρια του τερματοφύλακα του Απόλλωνα Λάρισας.
Στο 27′ ο Λινάρδος έστρωσε ωραία τη μπάλα στον Σανδραβέλη στο ύψος της περιοχής ο οποίος ήταν μόνος απέναντι στην εστία αλλά το σουτ που έκανε ήταν άστοχο καθώς η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 28′ ο Μασούρας έκανε το συρτό σουτ από καλό σημείο μέσα στην περιοχή αλλά ο Μόρας έδιωξε τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος.
Στο 65’ ο Αλάεθ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Γεωργίου έκανε τη κεφαλιά, η μπάλα μετά από την απόκρουση του τερματοφύλακα χτύπησε στο δοκάρι και ο Γεωργίου αν και πεσμένος κατάφερε να σουτάρει ξανά και να σκοράρει για να κάνει το 0 – 1.
Στο 77’ μετά από αντεπίθεση ο Αλάεθ πάσαρε ωραία στον Αυγενικού ο οποίος έκανε το σουτ αλλά ο Τάλλισον απόκρουσε. Στην επιστροφή της η μπάλα έφθασε στον Αυγενικού που έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ!
Στο 83’ κεφαλιά προς τα πίσω πολύ επικίνδυνη, πάνω στη γραμμή έδιωξε ο Σανδραβέλης. Σημαντική στιγμή για τους γηπεδούχους.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τάλισον, Μόρας, Γκόλιας (80’ Νύχταρης), Σκούπρα, Καρρίκι, Χατζής, Μπάλλας (69’ Τασιούλης), Λίταινας (64’ Γκουντρουμπής), Μπαλογιάννης (69’ Μπάμπης), Τζοβάρας (46’ Μπαστιάνος),, Κλάους Αθανασιάδης
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Ρουγκάλας, Ντορίβα (73’ Αθανασίου), Γεωργίου (90’ Θεοδωράκης), Μπαστακός, Λινάρδος (75’ Αυγενικού), Μασούρας, Σανδραβέλης, Αλάεθ (90’ Δημήτρουλας), Κοντοχρήστος, Σεληνιωτάκης

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments