Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σπουδαίο “διπλό” ψυχολογίας για τον Κλεάνθη

Σπουδαίο “διπλό” ψυχολογίας για τον Κλεάνθη

0
Dodekanisos

Μια πολύ σημαντική νίκη ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας πέτυχε ο Κλεάνθης ο οποίος επικράτησε μέσα στην Καρδάμαινα της τοπικής Δόξας με 2 – 0. Οι Παραδεισιώτες σκόραραν από το 86’ μέχρι και το τέλος, «χτυπώντας» στις αντεπιθέσεις. Οι γηπεδούχοι σε γενικές γραμμές είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν αν και είχαν τις δικές τους πολύ καλές στιγμές. Στο 26’ ο Οικονόμου έκανε κοντινή προβολή αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι ενώ στο 60’ ο Α.Σαίτης μάρκαρα τον Καράλιαμη αντικανονικά μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Χατζηαντωνίου αλλά ο Ηλίας έπεσε σωστά στην αριστερή του γωνιά και απόκρουσε. Τελικά στο 86’ ήρθε η ψυχρολουσία για τη Δόξα καθώς μετά από αντεπίθεση, ο Θάνος με ωραίο πλασέ έκανε το 0 – 1. Και στο 92’ ο Αφεντούλης εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων και διαμόρφωσε το τελικό 0 – 2.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δημαράκης (Αλέκος, Καραμούτας)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΔΟΞΑ: Γιακούμαρος, Καλλούδης (81’ Χατζηπαναγιώτης),Κάρλος, Οικονόμου, Πόγιας (62’ Χατζησεβαστός Σ.), Αρκούδας (51’ Τσέλα), Χατζηαντωνίου, Χατζησεβαστός Χ., Καράλιαμης (73’ λ.τ. Μποϊλής), Βασιλείου,Κόμπος
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Ηλίας, Τσίγκρηλας, Σαΐτης Α., Βασιλείου, Γρηγοριάδης, Δανάς, Σαΐτης Χ., Παπαδόπουλος (71’ Αφεντούλης), Κόκας, Ποζατζίδης, Θάνος (90’ Χότζα)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments