Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σπουδαίο “διπλό” για ΑΕΡΑ

Σπουδαίο “διπλό” για ΑΕΡΑ

0
Dodekanisos

Σημαντικό “διπλό” πέτυχε ο ΑΕΡΑ ο οποίος επικράτησε με 2 – 1 της ΑΕ Κω. Παρά τις απουσίες τους, οι “κόκκινοι” έπαιξαν πολύ έξυπνα, δίνοντας χώρο στους αντιπάλους τους και βγαίνοντας μπροστά με αντεπιθέσεις. Αν και οι “βυσσινί” είχαν στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων, δεν κατέστη δυνατό να πάρουν κάτι από το παιχνίδι. Σαν να μην έφθανε αυτό, η ομάδα του Λεωνίδα Κούτσικα έχασε και δυο παίκτες καθώς αποβλήθηκαν οι Νυστάζος και Δραμουντανής.
Ο δεύτερος ήταν κατά κάποιον τρόπο και ο μοιραίος μιας και με δικό του αυτογκολ στο 28′ ο ΑΕΡΑ πήρε προβάδισμα στο σκορ (0 – 1). Στο 71′ ο Γκινής πέτυχε το 0 – 2 και το μόνο που κατάφερε να πετύχει η γηπεδούχος ομάδα ήταν να μειώσει το σκορ στο 89′ με τον Φονσέκα.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ωραιόπουλος (Αλέκος, Φραγκιαδάκης) ο οποίος εκτός του Δραμουντανή που αποβλήθηκε στο 76′ έδειξε την κόκκινη κάρτα και στο Νυστάζο στο 81′.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ ΚΩΣ: Δημητρίεβιτς, Νυστάζος, Δραμουντανής, Χιούσι, Ζαίμι, Ραμπότας, Οχτάρας (53’ λ.τ Οικονόμου), Κουρζής, Χατζηφούντας, Φονσέκα, Ντεμκόλλι (79’ Μυλωνάς)
ΑΕΡΑ: Κοντογεωργάκης, Γιαννακάκης, Τάχος, Πλύγκος, Γαργάλης, Λαδάς (85’ Νικολής), Γκινής, Παπαοικονόμου (60’ λ.τ Καντής), Φιλιππάκος (95’ Τσανάκου), Λυριστής (94’ Καλογήρου), Στεφανής

ΦΩΤΟ giafkasports

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments