Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για την Αναγέννηση Ασφενδιού

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για την Αναγέννηση Ασφενδιού

0
giafkasports.gr
Dodekanisos

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Αναγέννηση Ασφενδιού που νίκησε 2-1 τον Αστέρα Παστίδας. Η Αναγέννηση μολονότι ήταν πίσω στο σκορ μέχρι το 84′ κατάφερε με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά να κάνει την ανατροπή και τελικά να πανηγυρίσει μία σπουδαία νίκη. 

Τα γκολ της νίκη πέτυχε ο Ματθαίος Θανιώτης στο 84′ με διαγώνιο πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή και στο 95′ με πέναλτι (από ανατροπή του Μωυσακό στον Μαυρίδη). Ενώ, ο Μιχάλης Αυγενικού είχε ανοίξει το σκορ για τον Αστέρα Παστιδας με δυνατό σουτ στο 45ο λεπτό.

Με την συγκεκριμένη νίκη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής η Αναγέννηση πατάει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Κατηγορίας (Α’ Ομιλος). 

Διαιτητής: Πατσιόπουλος Θωμάς

Βοηθοί: Ροδίτης, Κωτσόπουλος

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ (Κώστας Πάττας): Γιαννούλι, Γιαννακόπουλος, Αποστολάτος, Αθανασίου Π, Μωυσάκος, Αυγενικού Χ. (85’ Αλάβανος), Αυγενικού Μ, Αθανασίου Α, Καρδούλιας (58’ Λιαμής Μ.), Σαγάνας (80’ Κυρίτσης), Κουγιός.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ (Γιώργος Σταμάτης): Ήλιος, Σωτίρι, Ζιώγας, Θεοδώρου, Παπαχαραλάμπους, Βογιατζής (69’ Γεροβασίλης), Θωνιάτης, Κουρζής, Μαυρίδης, Σπύρου, Πης (76’ Μπαρδάκης).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments