Αρχική Αθλητικά νέα Σπουδαία εκδήλωση ιππασίας

Σπουδαία εκδήλωση ιππασίας

0
Dodekanisos

Μια ημέρα γεμάτη ιππική δραστηριότητα, είχαν τη δυνατότητα να περάσουν όλοι όσοι συμμετείχαν το Σάββατο 14 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Κ. Ε. Ιππασίας Ρόδου στις Καλυθιές, αλλά και όλοι όσοι παρακολούθησαν το Show Jumping Rhodes Summer Cup που πραγματοποιήθηκε με τη συνδιοργάνωση του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου και του Δ.Ο.Π.Α.Ρ.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό υπερθέαμα με άλογα και εντυπωσιακά άλματα από κορυφαίους ιππείς και αμαζόνες, που ταξίδεψαν από την Αθήνα και την Κρήτη για να βρεθούν πρώτη φορά στο νησί μας. Σημαντικοί εκπρόσωποι του αθλήματος της ιππασίας, όπως ο ιππέας και προπονητής Δημήτρης Νάτσης καθώς και οι ιδιοκτήτες ιππικών ομίλων κ. Αλμπαντάκης και κ. Μυλωνάκης , δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τις άρτιες συνθήκες που συνάντησαν, εγκωμίασαν το υψηλό επίπεδο ιππασίας και έδωσαν συγχαρητήρια προσωπικά στον κ. Σαλονικιό για την άψογη οργάνωση και την αδιάκοπη προσπάθεια του να φέρει την ιππασία πιο κοντά στο κοινό της Ρόδου, καταλήγοντας με την ευχή στην επόμενη εκδήλωση να δώσει το παρόν και η ομοσπονδία καθώς το Show Jumping Rhodes Summer Cup δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από έναν αγώνα υπερπήδησης εμπόδιων.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, τις καλύτερες εντυπώσεις άφησαν ο Μανώλης Μαχραμάς με 1m , ο Γιώργος Αλμπαντάκης με 0,85m ενώ πλούσιο θέαμα και υψηλό συναγωνισμό στην επίδειξη puissance χάρισαν οι παρακάτω αθλήτριες: Ελισάβετ Μπρόκου με άλμα 1,50m και Βασιλεία Μπάρδου, με ελάχιστη διαφορά,στο 1,45m. Τους αθλητές τίμησαν με συμβολικά έπαθλα ο πρόεδρος της Κ.Α.Ι.Ρ κ. Αγαπητός Παπουρδάνος και ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ κ. Στέφανος Κυριαζής.

Το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου νιώθει περήφανο για τους αθλητές του, για τη συνεχή προσπάθεια τους και τη συνεχή βελτίωσή τους. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στις οικογένειές τους, που είναι οι αφανείς ήρωες σε όλον αυτόν τον αγώνα! Τον συντονισμό της εκδήλωσης υλοποίησε η εταιρία Beyond Group. Πολλοί χορηγοί υποστήριξαν το Show Jumping Rhodes Summer Cup και συνέβαλαν στην υλοποίηση του. Μεγάλος χορηγός ήταν το κατάστημα «Petstores Pastrikos» και υποστηρικτής το παραδοσιακό εστιατόριο «Πολλωνιάτισα». Αξίζει αναφορά στους: Volvo Βελμάρ, Europcar, Blue Star Ferries, Naval café bar restaurant, Ιβίσκος Fine Foods, CAIR, Sarantis Medical, Cair, Ηλεκτροφάση, Olympian Horses, Πήγασος, NG electronics, Argy’s Art.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments