Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σπουδαίο “διπλό” για την Α.Ε. Κατταβιάς!

Σπουδαίο “διπλό” για την Α.Ε. Κατταβιάς!

0
Dodekanisos

Σπουδαίο «διπλό» πέτυχε η Α.Ε. Κατταβιάς η οποία επικράτησε με 2-0 στην Ψίνθο νικώντας την τοπική Δόξα με 2-0 για την 2η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι έχοντα την υπεροχή του αγώνα. Μάλιστα μέχρι το φινάλε της ανάπαυλας πέτυχαν δύο τέρματα που τους έδωσαν σημαντικό πλεονέκτημα για τη συνέχεια. Αρχικά στο 17΄ ο Μαντινάος με ψύχραιμο πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 0-1 και δέκα λεπτά αργότερα ο Πάπα πάσαρε κάθετα στον Στεφανάκη ο οποίος από θέση τετ α τετ έκανε το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ρόλοι αντιστράφηκαν με τους Ψινθενούς να παίρνουν την κατοχή και τους “κιτρινόμαυρους” να οπισθοχωρούν ούτως ώστε να διασφαλίσουν το υπέρ τους σκορ. Η ομάδα του Γιώργου Ορφανίδη δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες με καλύτερες όλων το φάουλ του Τριπολίτη στο 74΄ που έδιωξε στην γωνία του ο Παπαβεργής και το δοκάρι του Μπατέστα στο 89΄ που από κοντά δεν κατάφερε να σκοράρει. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν μια σημαντική νίκη.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Σπάρταλης (Λαζός, Παπακωνσταντίνου)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΟΞΑ Ψ.: Κοντογιωργάκης, Καλοπήτας, Στελλάς, Δημητριάδης (58΄ Ορφανός Δ.), Μήτρου, Στεργάκης (58΄ Μπατέστας), Καρίκης, Χατζηνικόλας, Τσούλλος, Τσοπάνογλου, Τριπολίτης

Α.Ε. ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Παπαβεργής, Αυγέρης (60΄ Ανδρεόπουλος), Κιλασίν Χ., Σαλαμαστράκης, Μαριεττάκης, Σιέχ, Μαντινάος (85΄ Τραγάκης), Πάπα, Νασόπουλος, Στεφανάκης (90΄ Τοπάλ), Μήτρου (70΄ Κιλασίν Κ.)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments